اخبار

ثبت نام بدون کنکور در دوره کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی تا پنجشنبه ۲۸ شهریور تمدید شد
ثبت نام و پذیرش داشجو بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی صورت می‌پذیرد؛

کد رشته‌های بدون آزمون دوره‌های کارشناسی واحد تهران شمال برای ورودی مهرماه سال ۱۳۹۸ جهت اطلاع داوطلبین عزیز در سایت واحد تهران شمال درج گردید.

ادامه مطلب
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با همدلی و همراهی و یکپارچگی، آماده تحول عمیق و بنیادین می‌شود.
رئیس واحد تهران شمال در آیین گرامیداشت شهدای دولت و بزرگداشت روز کارمند؛

مراسم روز کارمند با حضور کارمندان، رؤسا و معاونین دانشکده ها، اعضای هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد.

ادامه مطلب