برگزاری کارگاه مقاله نویسی و ویراستاری

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۲۱:۳۴ کد : ۱۰۴۱ اطلاعیه ها
برگزاری کارگاه مقاله نویسی و ویراستاری

یک دوره کارگاه آموزشی مقاله نویسی با حضور سردبیر ارشد مجله Current Biology  کشور آلمان از مجموعه Cell Press  برای اولین بار از این ناشر در دانشکده علوم زیستی واحد تهران شمال برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران شمال این کارگاه که به همت اداره کل گسترش و علم سنجی دانشگاه آزاد اسلامی و همکاری حوزه معاونت پژوهش و فناوری واحد تهران شمال 26 اردیبهشت ماه برگزار شد، مورد استقبال جمع کثیری از دانشجویان و اساتید مقاطع تحصیلات تکمیلی و کارشناسان آزمایشگاه این واحد و سایر واحد های دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت.

، در این کارگاه یک روزه مهندس میترا  هاشمی طباطبایی، مدیر کل گسترش علم و علم سنجی دانشگاه آزاد اسلامی نیز حضور داشته و به شرکت کنندگان در این کارگاه گواهی معتبر علمی ارایه خواهد شد. (ر – ع – 95 )