(93.3.19) دکتر علوی فاضل رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی شد

۱۹ خرداد ۱۳۹۳ | ۲۱:۰۴ کد : ۲۶۵ اخبار و رویدادها
طی حکمی از سوی دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مجتبی علوی فاضل به سمت ریاست مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد.
(93.3.19) دکتر علوی فاضل رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی شد

دکتر علوی فاضل رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی شد / جلسه تودیع و معارفه رییس مرکز آزمون برگزار شد

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی، در جلسه تودیع و معارفه رئیس مرکز آزمون که با حضور دکتر طه هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی، حجت الاسلام و المسلمین علی عسگری معاون پارلمانی و ستاری رئیس حراست دانشگاه برگزار شد، دکتر علوی فاضل به سمت ریاست مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی منصوب و از زحمات دکتر اقبالی قدردانی شد.

همچنین در متن حکم دکتر میرزاده آمده است:

"بسمه تعالی

جناب آقای دکتر مجتبی علوی فاضل

نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی به موجب این ابلاغ، جنابعالی به سمت مشاور و رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی منصوب می شوید. انتظار دارد با توجه به حساسیت ها و اهمیت آن مرکز کلیه اقدامات و تصمیمات منطبق بر مقررات و ضوابط باشد.

امید است با توکل بر خداوند متعال با صداقت، امانتداری و قانونمندی که در جنابعالی سراغ دارم، در انجام وظایف محوله موفق باشید.

حمید میرزاده

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی"