با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی‌فردگردهمایی بزرگ "این راه ادامه دارد" در واحد تهران شمال برگزار شد

۲۹ تیر ۱۳۹۳ | ۱۲:۳۰ کد : ۳۱۴ اخبار و رویدادها
در آستانه لیالی قدر، گردهمایی بزرگ« این راه ادامه دارد » با حضور حجة الاسلام والمسلمین ابو ترابی فرد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در سالن مجموعه ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال برگزار شد.

با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی‌فرد

گردهمایی بزرگ "این راه ادامه دارد" در واحد تهران شمال برگزار شد

به گزارش روابط عمومی واحد تهران شمال، ابوترابی فرد طی سخنانی با اشاره به جنایات ددمنشانه رژیم غاصب صهیونیستی در سرزمین های اشغالی  و به ویژه مردم بی دفاع و مظلوم غزه راف نشان از خوی و خصلت حیوانی سردمداران این رژیم برشمرد و با ابراز تأسف از سکوت مجامع بین المللی ، سران کشور های عربی و مدعیان حقوق بشر، خواستار پایان بخشیدن به این جنایات شد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگر سخنان خود با تبیین ابعاد انسان ساز ماه مبارک رمضان، ماه رمضان را ودیعه الهی دانست که باید از برکات و آثار معنوی آن به ویژه در لیلای قدر و ایام شهادت امیر مومنان علی (ع) بهره جست.

ایشان در ادامه سخنان نعمت حیات و زندگی را والاترین نعمات خدادادی به انسان عنوان کرد و افزود: در سایه نعمت حیات است که انسان قادر به بهره مندی از سایر  نعمتها می شود.

وی در ادامه با اشاره به نفس انسان نیز گفت : که خداوند نفس انسان را به گونه ای آفریده که قدرت شناخت راه فسق و فجور و تقوا را دارد و انسان بر اساس فطرت انسانی درک شناخت راه صحیح و راه باطل را دارد و اگر انسان در مسیر فطرت عقل و ایمان قدم بردارد تزکیه می شود و رشد پیدا می کند و همین اساسی ترین تفاوت بین انسان با حیوان می باشد. ولی گاهی انسان به نقطه ای می رسد که عقل را وسیله ای جهت ارضای شهوات و خوشگذرانی و قتل عام و کشتار انسانهای دیگر برای رسیدن به هواهای نفسانی خود قرار می دهد که کشتار انسان ها و آنچه امروز در غزه اتفاق می افتد نشانه ای از این خوی و خصلت حیوانی است.

در این مراسم که دکتر صفا نیا رئیس واحد تهران شمال، معاونین و رؤسای دانشکده ها و همچنین جمعی از اساتید حضور داشتند گروه تواشیح به اجرای برنامه پرداخت و مراسم با پخش فیلمی مستند از اهم فعالیت های بسیج دانشجویی واحد تهران شمال و سخنرانی مسئول بسیج دانشجویی در مورد اهداف بسیج و فعالیت های این نهاد دانشجویی ادامه پیدا کرد و در پایان به تعدادی از بسیجیان نمونه لوح یاد بود اهدا شد. ضیافت افطاری و برپایی نماز جماعت از دیگر برنامه های این مراسم بود. (ر-ع-93)