ارایه تسهیلات رفاهی به کارکنان و اعضای هیأت علمی واحد تهران شمال

۳۰ تیر ۱۳۹۳ | ۱۶:۴۷ کد : ۳۱۹ اخبار و رویدادها
معاونت اداری و مالی ودانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال مبادرت به تهیه و توزیع بلیط های مراکز تفریحی برای کارکنان و اعضای هیأت علمی این واحد نمود.
ارایه تسهیلات رفاهی به کارکنان و اعضای هیأت علمی واحد تهران شمال

به گزارش روابط عمومی واحد تهران شمال، دکتر سید محمد عبدالهی کیوانی با اعلام این خبر افزود: بر اساس هماهنگی های صورت گرفته از طریق اداره رفاه واحد با مجموعه ارم سبز بلیط های مربوطه با تخفیف ویژه دریافت و بین همکاران توزیع گردید . کیوانی جزئیات امکانات این مجموعه ورزشی ، تفریحی را شامل باغ وحش بزرگ پارک ارم تهران، شهر بازی پارک ارم، استخر شنای روباز بانوان ارم برشمرد و افزود تعاملاتی نیز با مدیران برج میلاد تهران صورت گرفته و بلیط های مربوط به نمایش شیرهای دریایی نیز دریافت و برای همکاران واحد توزیع شده است.

معاون اداری و مالی خاطر نشان ساخت پیش از این نیز هماهنگی هایی با مجموعه ورزشی صبا جهت بهره مندی کارکنان و اعضای هیأت علمی از امکانات ورزشی آن فراهم و بلیط های مربوطه نیز توزیع شده بود.

گفتنی است دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال دارای 616 نفر کارمند و 1130نفر هیأت علمی تمام وقت، نیمه وقت و مدعو می باشد. (ر-ع-93)