آیت الله واعظ طبسی در دیدار با سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی و مسوولان این دانشگاه تأکید کرد: گسترش ارزشهای اسلامی و اخلاقی در فضای دانشگاهها با برنامه ریزی علمی

۱۲ آبان ۱۳۹۲ | ۱۴:۵۸ کد : ۳۵ اخبار و رویدادها
دکتر حمید میرزاده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی و چند تن از معاونان این دانشگاه پس از زیارت بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا (ع) با آیت الله واعظ طبسی تولیت آستان قدس رضوی و نماینده مقام معظم رهبری دیدار کردند.

دکتر حمید میرزاده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی و چند تن از معاونان این دانشگاه پس از زیارت بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا (ع) با  آیت الله واعظ طبسی تولیت آستان قدس رضوی و نماینده مقام معظم رهبری دیدار کردند.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی، تولیت آستان قدس رضوی با اظهار مسرت از دیدار با سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی و هیئت همراه، دکتر میرزاده را شخصیتی علمی و دارای اعتقاد عمیق به نظام و رهبری و دارای مدیریتی بسیار منضبط همراه با تلاش و تدبیر برشمرد.

آیت الله واعظ طبسی با اشاره به اینکه سازمان مدیریت و برنامه ریزی در زمان مدیریت دکتر میرزاده در دولت آیت الله هاشمی رفسنجانی به دلیل تمرکز ایشان بر مسائل کاری و پرهیز از کارهای سیاسی و جناحی بسیارکارآمد و تأثیرگذار بود، افزود: انحلال این سازمان خسارت بزرگی به کشور و نظام وارد ساخت.

تولیت آستان قدس رضوی، ریشه اصلی استقلال کشور را فعالیتهای علمی برشمرد و افزود: آستان قدس رضوی با تأسیس 2 دانشگاه علوم اسلامی رضوی و دانشگاه امام رضا (ع) نقش پررنگی در زمینه ارتقاء علمی کشور داشته است و ما حقیقتاً به علم و دست آوردهای علمی و پژوهشی اهمیت می دهیم.

آیت الله واعظ طبسی با تأکید بر توسعه کیفی دانشگاهها و مراکز علمی کشور اظهار داشت: دانشگاهها باید افرادی را جذب کنند که علاوه بردارا بودن استعداد و هوش لازم، برای آینده کشور و نظام مفید باشند.

نماینده ولی فقیه با تقدیر از تلاش های مسوولان دانشگاه آزاد در زمینه گسترش ظرفیت پذیرش دانشجو از آنان خواست با یک برنامه ریزی علمی و اتخاذ تدابیر لازم، ارزش های اسلامی و اخلاقی را در میان دانشجویان و فضای دانشگاه گسترش دهند.

تولیت آستان قدس رضوی یکی از رسالت های اصلی دانشگاهها و مراکز علمی را تربیت نیروهای مستعد و توانمند برای مدیریت آینده کشور برشمرد و خاطر نشان ساخت: مدیران باید به کارهای اساسی و بلندمدت که آینده کشور را تأمین می کند، بپردازند و از اقدامات سطحی که فاقد آینده نگری است، بپرهیزند.

در این دیدار دکتر حمید میرزاده ضمن تشکر از توجه و عنایت آیت الله واعظ طبسی نسبت به دانشگاه آزاد اظهار داشت: بدون اغراق، دانشگاه آزاد اسلامی یکی از دست آوردهای بزرگ انقلاب اسلامی است که با انفاس طیبه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و تدبیر و دور اندیشی مقام معظم رهبری و آیت الله هاشمی رفسنجانی بنیان نهاده شد.

وی افزود: اینجانب در حال تهیه گزارشی مبسوط از وضعیت دانشگاه و شاخص های موجود جهت ارائه به هیئت امنا و شورای عالی انقلاب فرهنگی می باشم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بیش از چهار میلیون نفر فارغ التحصیل و یک میلیون و دویست هزار دانشجو مشغول به تحصیل دارد، تصریح کرد: دانشگاه آزاد بر اساس اعلام موسسات معتبر بین المللی نه تنها زمینه توسعه اقلیمی و سرزمین کشور شده است بلکه در رشد اقتصادی کشور و نیز گسترش فرهنگ و آگاهی مردم بویژه در روستاها و مناطق محروم شده است.

دکتر میرزاده افزود: ما به دنبال توسعه کیفی دانشگاه آزاد هستیم که حداقل نیازمند 2 برنامه 5 ساله می باشد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر تلاش دانشگاهها و مراکز آموزش عالی برای تبدیل دانش به ثروت اظهار داشت: با توسعه کیفی قصد داریم  شرکت های دانش بنیان را راه اندازی کنیم تا از این طریق اثرگذاری دانشگاه را در حوزه های اقتصادی، فرهنگی و علمی افزایش دهیم.

دکتر میرزاده در پایان پیشنهاد داد؛ کار گروهی دائمی مرکب از نمایندگان دانشگاه های وابسته به آستان قدس رضوی و دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شود تا به بررسی راه کارهای همکاری و تعامل هر چه بیشتر و بهره گیری از ظرفیت های موجود در دانشگاه های وابسته به آستان قدس رضوی و دانشگاه آزاد اسلامی بپردازد و پیشنهادهای اجرایی تهیه و در هیات امناء دانشگاه های مربوطه مطرح کنند.

در این دیدار دکتر طه هاشمی معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین علی عسگری معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حیدرعلی شایانفر معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی،سید محمد تقی طباطبایی رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر رجب اصغریان رییس منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ناصر پریز رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد و  دکتر محمدعلیخلیل زاده معاون پژوهشی واحد مشهد حضور داشتند.