گرامیداشت چهلمین روز درگذشت پدر علم حقوق ایران در واحد تهران شمال

۲۳ مهر ۱۳۹۳ | ۱۹:۳۵ کد : ۴۰۹ اخبار و رویدادها
همزمان با چهلمین روز درگذشت دکتر ناصر کاتوزیان، مراسم یادبودی توسط گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در دانشکده علوم انسانی این واحد برگزار شد.
گرامیداشت چهلمین روز درگذشت پدر علم حقوق ایران در واحد تهران شمال

به گزارش روابط عمومی واحد تهران شمال در این مراسم دکتر مراد خانی معاون آموزشی واحد طی سخنانی به توصیف ابعاد شخصیت دکتر کاتوزیان و جایگاه تألیفات ایشان در میان دانشجویان و محققین رشته حقوق پرداخت.

دکتر مراد خانی در بخشی از سخنان خود با اشاره به این نکته که واحد تهران شمال از نخستین واحد هایی بوده که مبادرت به راه اندازی گروه حقوق و استفاده از استادان و پیشکسوتان این رشته نموده است ، یاد و خاطره مرحوم رضا نوری، مرحوم قائم مقام فراهانی از اساتید گروه حقوق این واحد را گرامی داشته و پیرامون راز ماندگاری انسانها سخن گفت. وی افزود: جسم انسانها همواره به زوال است و این اندیشه هاست که ماندگارند و همواره چون مشعلی فروزان چراغ راه آیندگان قرار می گیرند.

مراد خانی در پایان سخنان خود فقدان این استاد ارزشمند را به جامعه علمی کشور و خانواده محترم ایشان و دانشجویان و پژوهشگران تسلیت گفت.

دراین مراسم که همسر و فرزند آن استاد فرزانه حضور داشتند، دکتر اخلاقی ، دکتر یوسف زاده، دکتر شهبازی و دکتر لعیا جنیدی از همکاران و شاگردان زنده یاد کاتوزیان به ذکر خاطره و تبیین خصوصیات اخلاقی و علمی آن استاد پرداختند و همگی بر این نکته تأکید نمودند که هجرت این استاد، هجرت اندیشه و آثار ارزشمندش نخواهد بود.

پخش نماهنگ از زمان طفولیت استاد تا واپسین روزهای حیات گهربار ایشان بخش دیگری از این مراسم بود.

گفتنی است برابر اعلام خانواده آن فقید سعید، مراسم یادبودی نیز روز شنبه 26 مهر ماه از ساعت 30/15 الی 17 در سالن اجتماعات برج میلاد برگزار خواهد شد. ر-ع- 93