کارگاه ارزش گذاری آثار هنری با موضوع قیاس هنر ایرانی در اروپا، برگزار شد

۰۲ آذر ۱۳۹۵ | ۱۵:۵۲ کد : ۴۲۹۱ اطلاعیه ها
کارگاه ارزش گذاری آثار هنری با موضوع قیاس هنر ایرانی در اروپا، برگزار شد

با مشارکت معاونت دانشجویی فرهنگی و مدیر گروه مدیریت فرهنگی هنری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال،کارگاه ارزش گذاری آثار هنری با حضور پیتر فیشر مدرس دانشگاه هنر کشور سوئیس برای دانشجویان گروه مدیریت فرهنگی و پژوهش هنر این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران شمال، پیتر فیشر نمایشگاه گردان حرفه ای جهانی و رئیس موزه زنرتوم پال کلی شهر برن در این کارگاه طی سخنانی به تبیین ارزش هنر و شناخت آثار آن در ایران و اروپا پرداخت و با بیان تفاوت بازار فروش و سن ورود هنرمندان به این بازار، به سوالات حاضرین پاسخ گفت.

همچنین دکتر عباسعلی قیومی، معاون دانشجویی، فرهنگی واحد تهران شمال در حاشیه این نشست به روابط عمومی تهران شمال گفت: "با توجه به اینکه در حوزه های علمی کشور، معمولا کمتر به مباحث هنری به ویژه در رشد و بالندگی سرمایه انسانی دانشگاهی توجه شده است، از این رو، معاونت دانشجویی فرهنگی واحد به کمک گروه مدیریت فرهنگی و هنری اقدام به برگزاری کارگاههای تخصصی ارزش گذاری آثار هنری نمود که با استقبال بسیار زیاد اعضای هیأت علمی و دانشجویان قرار گرفت.

وی ادامه داد: مباحث مطرح شده در این کارگاه، توجه بیشتر به حوزه های هنری را در معاونت دانشجویی و فرهنگی مورد توجه قرار داده است چرا که جای خالی هنر بشدت احساس می گردد و هنر می تواند به قول شاعر حماسه سرای ایران که "گوهر بی هنر زار و خار است و سست" گوهر وجود انسان را صیقل داده و جلا بخشد.

این کارگاه در دانشکده مدیریت واحد تهران شمال برگزار شد. (ر-ع-95)