سرپرست جدید دانشکده فنی و مهندسی واحد تهران شمال معرفی شد

۱۵ دی ۱۳۹۵ | ۱۱:۴۶ اطلاعیه ها اخبار تصویری
سرپرست جدید دانشکده فنی و مهندسی واحد تهران شمال معرفی شد

دکتر علی محمد صفانیا، طی حکمی دکتر کیانوش فتحی را به سمت سرپرست دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال منصوب نمود.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران شمال آئین تکریم و معارفه سرپرست دانشکده فنی و مهندسی در جلسه شورای واحد تهران شمال و با حضور اعضای هیأت رئیسه ، روسا و سرپرستان دانشکده های تابعه و مدیران ستادی واحد تهران شمال برگزار شد.

دکتر علی محمد صفانیا، رئیس واحد تهران شمال در این نشست، ضمن تقدیر از خدمات و تلاشهای دکتر حسین یونسی در زمان تصدی مسئولیت دانشکده فنی و مهندسی، برای دکتر کیانوش فتحی در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت نمود.

کیانوش فتحی واجارگاه، دانشیار گروه آمار واحد تهران شمال، پیش از این مسئولیت دانشکده فنی و مهندسی واحد تهران شمال، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (شهر ری) را عهده دار بوده است . (ر-ع-95)