دیدار نماینده دانشگاه سالامانکا اسپانیا با رئیس واحد تهران شمال

۱۶ دی ۱۳۹۵ | ۰۸:۰۸ اطلاعیه ها اخبار تصویری

دیدار نماینده دانشگاه سالامانکا اسپانیا با رئیس واحد تهران شمال

با هدف توسعه تعاملات علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی، فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و دانشگاه سالامانکا اسپانیا، نشست مقدماتی به میزبانی واحد تهران شمال برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران شمال در این جلسه، دکتر نازیا بارانی، عضو هیات علمی دانشگاه سالامانکا اسپانیا، با دکتر صفانیا، رئیس واحد تهران شمال به بحث و گفت و گو پیرامون توسعه تعاملات دانشگاهی پرداختند.

در این نشست قرار شد پس از بررسی پیشنهادات طرفین، تفاهم نامه همکاری و قرارداد فی مابین دانشگاه ها در خصوص  تبادل دانشجو و استاد ، نشریه تخصصی مشترک، کمک به تاسیس مرکز تخصصی زبان واحد تهران شمال منعقد شود.

این درحالی است که دانشگاه سالامانکا سال آینده 800 سال تاسیس خود را جشن می گیرد و جزء قدیمی ترین دانشگاه های اروپاست و هر ساله از بیش از یکصد کشور دانشجو می پذیرد. در این دانشگاه 32 زبان از جمله زبان فارسی تدریس می شود.

خاطر نشان می سازد گروه زبان اسپانیایی واحد تهران شمال نیز با بیش از یک هزار و 300 فارغ التحصیل، قدیمی ترین گروه زبان اسپانیایی در ایران است که 25 سال قدمت دارد. در حال حاضر 160 دانشجوی فعال در این گروه مشغول به تحصیل بوده و با توجه به این که صرفاً تا مقطع کارشناسی در ایران وجود دارد، واحد دانشگاهی تهران شمال در صدد تاسیس مقطع کارشناسی ارشد رشته زبان اسپانیولی با توجه به کادر هیات علمی قوی و توانمندی های این گروه می باشد. (ر – ع – 95 )