قانونمندی و نظم پایه تمامی تصمیم گیری ها و اقدامات در دانشگاه آزاد اسلامی است

۱۸ دی ۱۳۹۵ | ۱۵:۱۷ کد خبر : ۴۴۳۴ اطلاعیه ها

دکتر میرزاده در جلسه هیات امنای استان اصفهان:

سیصد و هفتاد و پنجمین جلسه هیات امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی و سیزدهمین جلسه هیات امنای استان اصفهان صبح امروز با ریاست دکتر میرزاده و به منظور تصویب بودجه این استان در سال 96 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ‌دکتر میرزاده در ابتدای این جلسه ضمن تبریک میلاد امام حسن عسگری (ع)، به گزارش ارائه شده توسط دکتر سیدمحمد امیری دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان اشاره کرد و گفت: امروزه با تفویض اختیاری که از سازمان مرکزی به استان ها صورت گرفته، بیش از 90درصد امور استان ها، توسط اعضای هیات امنای استانی و در خود استان ها تصمیم گیری و اجرا می شود.

دکتر میرزاده با تاکید بر اینکه در حال حاضر حدود 500 نفر از دانشمندان، اندیشمندان و صاحبنظران در حوزه های مختلف علمی، پژوهشی، مدیریت و... در قالب هیات های امنا، با دانشگاه آزاد اسلامی همکاری دارند، افزود: جلسات هیات امنای استانی در دانشگاه آزاد اسلامی به هیچ وجه جنبه تشریفاتی ندارد و امور مربوط به برنامه ریزی، مالی اداری، نصب مدیران استانی، تصویب بودجه و... در این جلسات مورد بررسی قرار گرفته و به تصویب می رسد.

وی تاکید کرد: قانونمندی و نظم، پایه تمامی تصمیم گیری ها و اقدامات در دانشگاه آزاد اسلامی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بخش دوم سخنان خود و پس از استماع نقطه نظرات اعضای هیات امنای استان اصفهان، گفت: در کتاب آمایش سرزمین که وزارت علوم به چاپ رسانده و در شورای عالی انقلاب فرهنگی و ستاد نقشه جامع علمی کشور مطرح شده و به تصویب رسیده، کمترین میزان رشد دانشجو از آنِ دانشگاه آزاد اسلامی بوده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه پرداختن به درآمدهای غیر شهریه ای باعث غفلت از امور آموزشی نشده است، افزود: اگرچه تامین بودجه از راههای غیر شهریه و رسیدن به 40درصد درآمد غیر شهریه ای تا پایان سال 99، ازجمله اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی است، اما در این میان ارتقای کیفیت مغفول نمانده است.

دکتر میرزاده تاکید کرد: میزان ارجاعات به مقالات پراستناد دانشگاه آزاد اسلامی از سال 2006 تا 2014 حدود 22درصد بوده است در حالی که تنها در سال 2015 این میزان به بیش از 30درصد رسید که نشان دهنده رشد صعودی کیفیت در دانشگاه آزاد اسلامی است چرا که مقالات علمی یکی از شاخصه های توسعه علمی است.

وی با بیان اینکه یک خیزش کیفی در دانشگاه آزاد اسلامی در حال شکل گرفتن است، اظهار داشت: 53درصد کل تولیدات علمی دانشگاه آزاد اسلامی از بدو تاسیس، مربوط به سه سال اخیر بوده است.

دکتر میرزاده با ابراز رضایت از گزارش ارائه شده توسط دکتر امیری دبیر هیات امنای استان اصفهان، گفت: یکی از موفق ترین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور، استان اصفهان و واحد خوراسگان و نجف آباد است.

وی به مثالی در این خصوص اشاره کرد و گفت: واحد خوراسگان طرح مبارزه با ریزگردها را ارائه داده که به تایید معاونت فناوری ریاست جمهوری نیز رسیده است. براساس تفاهم نامه ای که در همین راستا به زودی با سازمان محیط زیست منعقد شده ،به عنوان مجری این طرح در سراسر کشور آمادگی داریم طرح تثبیت ریزگردها در سراسر کشور را اجرا کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان تاکید کرد: قله های رفیعی از دستاوردهای علمی و تکنولوژیکی در دانشگاه آزاد اسلامی در دسترس قرار دارد، هرچند هنوز مقطه قعف و کم و کاستی هایی وجود دارد و باید ترمیم شود.

شایان ذکر است، بودجه استان اصفهان شامل 503 میلیارد تومان از حیث منابع و مصارف و 403 میلیارد تومان از حیث درآمد و هزینه، با اعمال اصلاحات اندک و تاکید بر فعالیت های دانش بنیان و مدیریت هزینه از طریق بازخرید کارکنان مازاد و تبدیل به احسن املاک و اراضی مازاد، به تصویب اعضای جلسه هیات امنای استان رسید.