پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به خانواده آیت الله هاشمی رفسنجانی

۲۲ دی ۱۳۹۵ | ۱۰:۰۶ اطلاعیه ها اخبار تصویری

پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به خانواده آیت الله هاشمی رفسنجانی

دکتر میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی، با صدور پیامی به خانواده مکرم آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره) رحلت رییس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه را به همسر، فرزندان و خواهران و برادران ایشان تسلیت گفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، متن پیام به این شرح است؛

سرکار خانم عفت مرعشی همسر محترمه و فرزندان بزرگوار, اخوان محترم و خواهران گرامی حضرت ایت الله هاشمی رفسنجانی (ره)
درگذشت ابر مرد تاریخ معاصر ایران یار امام راحل و مقام معظم رهبری را به آن خانواده محترم و بزرگوار تسلیت عرض می کنم.
اثر انگشت سلیمانی این قهرمان ملی ایران که امیر کبیر ثانی ایران بود در سراسر کشور در همه زمینه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مشهود است.
نام فرمانده پیروز دفاع مقدس و سردار سازندگی و مرد روز های سخت به نام هاشمی رقم خورده و از خاطره مردم ایران زدوده نخواهد شد.
دانشگاه آزاد اسلامی میراث ارزشمندی همچون یک گنجینه علمی است که با همت بالای ایشان بنیان گذاری شد و اکنون بزرگترین دانشگاه حضوری جهان به نام هاشمی شناخته می شود.
هاشمی سنگ زیرین آسیاب انقلاب و سنگ صبور مردم ایران بود و شما نزدیکترین افراد به او، با صبر در مقابل شدائد قبل و بعد از پیروزی انقلاب در موفقیت ایشان سهم عمده ای داشتید.
از خداوند رحمان و غفار برای آن مرحوم مغفور رحمت و مغفرت الهی و برای شما عزیزان و سایر بازماندگان آن بیت شریف صبر و سلامت آرزومندم.
حمید میرزاده
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی»