نخستین مدیر گروه زبان روسی واحد تهران شمال دعوت حق را لبیک گفت

۲۱ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۴ کد خبر : ۴۷۴۶ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها
نخستین مدیر گروه زبان روسی واحد تهران شمال دعوت حق را لبیک گفت

آئین یادبود درگذشت دکتر صفرعلی فرساد منش، استاد پیشکسوت رشته زبان روسی و نخستین مدیر گروه این رشته در واحد تهران شمال با حضور جمعی از اعضای خانواده، شاگردان، استادان و دانشجویان برگزار شد.

دکتر محسن شجاعی، رئیس دانشکده زبانهای خارجی واحد تهران شمال در این مراسم با ذکر گوشه ای از اهتمام و تلاش های شادروان فرساد منش در راه اندازی رشته زبان روسی در دانشگاه تهران در دهه 60 و اوایل انقلاب اسلامی سخن گفت و با گرامیداشت یاد و خاطره آن استاد پرتلاش، موفقیت های گروه روسی واحد تهران شمال را مرهون خدمات آن استاد فقید دانست.

در این مراسم که با حضور دانشجویان، اعضای هیأت علمی و شاگردان مرحوم فرساد منش برگزار شد تنی چند از مدیران گروه های زبانهای خارجی، دانشجویان و استادان به ایراد سخن پرداخته و در خصوص خصایص اخلاقی و رفتاری آن استاد گرانمایه به ذکر خاطره پرداختند.

گفتنی است زنده یاد فرساد منش،  استاد بازنشسته دانشگاه تهران و نخستین مدیر گروه زبان روسی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال 12 فروردین دعوت حق را لبیک گفت. روحش شاد و یادش گرامی باد. .(ر-ع-96 )