۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۵ کد : ۴۸۱۷ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

با صدور حکمی توسط دکتر نوریان انجام شد؛

انتصاب معاون دانشجویی و فرهنگی

دکتر علی محمد نوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری را به عنوان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ‌در متن حکم انتصاب آمده است:

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر ابراهیم کلانتری

با اهداء سلام و تحیات

نظر به خط مشی جدید تعیین شده توسط هیات محترم موسس و امناء دانشگاه آزاد اسلامی دایر بر سرمایه‌گذاری بنیادین بر استقرار مبانی فرهنگی و دینی به عنوان اساس اعتلای سرمایه های انسانی دانشگاه به ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان و با توجه به سوابق ارزنده فرهنگی و علمی شما در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، به موجب این حکم جنابعالی را به سمت «معاون دانشجویی و فرهنگی» دانشگاه منصوب می نمایم.

امید است با اتکال به الطاف الهی و استفاده از نیروهای مومن، خدوم و دانشگر در انجام مسئولیت خطیری که به عهده دارید و انجام وظایف محوله، موفق و موید باشید.

علی محمد نوریان

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی

گفتنی است دکتر کلانتری عضو شورای نمایندگان مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور است.