مسئولیت جدید دکتر عباسعلی قیومی، معاون دانشجویی فرهنگی واحد تهران شمال

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۷:۵۵ کد خبر : ۴۸۴۶ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
مسئولیت جدید دکتر عباسعلی قیومی، معاون دانشجویی فرهنگی واحد تهران شمال

دکتر احمد شمس دبیر هیأت امنا و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با صدور حکمی، دکتر عباسعلی قیومی، معاون دانشجویی فرهنگی واحد تهران شمال را به سمت ریاست شورای دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران منصوب نمود.

دکتر قیومی دانشیار دانشگاه، مسئولیت معاون آموزشی واحد تهران شمال، ریاست دانشکده‌های مدیریت و علوم انسانی واحد، مجری چندین طرح پژوهشی ملی، عضو هیئت مدیریت و عضو هیئت مؤسس انجمن مدیریت و برنامه‌ریزی فرهنگی ایران، عضو کارگروه‌ تخصصی شورای راهبردی فرهنگ، عضو کارگروه‌های تخصصی حوزه فرهنگ در دانشگاه و خارج از دانشگاه، تألیف و ترجمه چندین جلد کتاب و دهها مقاله علمی و پژوهشی  را در کارنامه علمی و اجرایی خود دارد.

دفتر روابط عمومی برای این مدیر ارجمند و کلیه تلاشگران عرصه های دانش و فرهنگ میهن اسلامی آرزوی توفیق و سربلندی دارد. .(ر-ع-96 )