۳۱ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۲:۵۷ کد خبر : ۴۹۷۴ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری

ارتقای مدیرگروه تحصیلات تکمیلی رشته محیط زیست واحد به مرتبه استادی:

با تایید هیئت ممیزه مرکزی دانشگاه، دکتر سیدعلی جوزی عضو هیئت علمی و مدیر گروه تحصیلات تکمیلی واحد تهران شمال به عنوان اولین فارغ التحصیل دکتری دانشگاه آزاد اسلامی در رشته محیط زیست به مرتبه استادی ارتقا یافت. ایشان به عنوان جوانترین استاد محیط زیست کشور و تنها استاد تمام شاغل در گرایش ارزیابی و آمایش سرزمین در تمامی دانشگاههای کشور می باشند.

دکتر سیدعلی جوزی متولد سال ۱۳۵۲ دارای ۵۲ مقاله   ISI ، نویسنده  ۱۳۵ مقاله علمی - پژوهشی، ارائه دهنده بیش از ۲۶۰ مقاله در کنفرانس ها و همایش های ملی و بین المللی، مولف ۱۲ کتاب دانشگاهی و مجری بیش از ۴۳ طرح ملی و بین المللی در حوزه محیط زیست می باشند.

ضمن عرض تبریک این موفقیت به ایشان و همکاران واحد تهران شمال، سلامتی و تداوم توفیقات نامبرده را در راه اعتلای کشور و خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی از خداوند منان مسئلت می نماییم.