تقدیر سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی از دکتر محمدجواد شکوری و تعدادی از چهره‌های برتر و استعدادهای درخشان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان استان تهران.

۰۱ تیر ۱۳۹۶ | ۰۷:۴۸ کد خبر : ۴۹۷۹ اطلاعیه ها

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نشست هم‌اندیشی و محفل قرآنی و ضیافت افطاری رئیس، معاونان و چهره‌های برتر و استعداد درخشان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان با حضور دکتر علی‌محمد نوریان، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مرتضی موسی خانی، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر احمد شمس، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دکتر کریم زارع، رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و دیگر مسئولان دانشگاهی در مسجد گیاهی تجریش برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، دکتر کریم زارع، رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از عملکرد این باشگاه ارائه و به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر فراهم آوردن زمینه و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز نخبگان اشاره کرد.
زارع ادامه داد: «59/15 درصد از کل تولیدات علمی دانشگاه آزاد اسلامی سهم باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان است. این رقم در سال گذشته 76/10 درصد بوده است.»

در این مراسم تعدادی از اعضای برتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، مطالبات خود نظیر تسهیل در جذب و شناسایی استعدادهای برتر، حمایت مادی و معنوی از نخبگان، اعطای تسهیلات ویژه به نخبگان، حذف بروکراسی‌های اداری، در اختیار گذاشتن امکانات و زیرساخت‌های لازم، توسعه مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری و ایجاد شرایط مناسب و عادلانه برای حضور در مسابقات بین‌المللی را مطرح کردند.

دکتر نوریان نیز در پاسخ به آن‌ها گفت: «با توجه به اینکه در استراتژی‌های جدید دانشگاه آزاد اسلامی صراحتاً بر شناسایی و جذب نخبگان، حمایت مادی و معنوی از آنان، توسعه فناوری و مراکز تحقیقاتی و علمی و آماده سازی ابزارهای مورد نیاز جهت فعالیت‌های علمی و پژوهشی تأکید شده است، از این پس نخبگان و چهره‌های برتر علمی جایگاه ویژه‌ای در دانشگاه آزاد اسلامی خواهند داشت و همه جانبه مورد حمایت و تشویق قرار می‌گیرند.»

در این مراسم از دکتر محمدجواد شکوری عضو هیات علمی و رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تهران شمال، امیر دانش زاده و مهدی سهیلی فر دو عضو برتر باشگاه نخبگان واحد تهران شمال،  امیرحسین نجم آبادی، ارسلان محرابی، مازیار نوعی، هاجر صاحب الزمانی، علی موحد بیات، حجت الاسلام والمسلمین صداقت زاده و حجت الاسلام والمسلمین محسن عرفاتی از چهره‌های برتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان با اهدا لوح تقدیر شدند.»