مصاحبه متأخرین پذیرفته شدگان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی در واحد تهران شمال برگزار شد.

۰۹ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۸:۰۴ کد خبر : ۵۰۵۶ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی واحد تهران شمال، آن دسته از متقاضیان تحصیل در مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی که در نوبت اول موفق به انجام شرکت در مصاحبه نشده بودند، طی دو روز در تاریخ های هفتم و هشتم مجدداً فرصت شرکت در این مصاحبه ها را داشتند.
در حوزه واحد تهران شمال استادان شاخص و برجسته رشته های تربیت بدنی، فلسفه، معارف اسلامی، ادبیات فارسی و زبانهای خارجی و ... در گرایشهای مختلف مسئولیت مصاحبه و تعیین صلاحیت علمی داوطلبان ورد به دوره دکتری در استان تهران را بر عهده داشتند.
گفتنی است دور اول مصاحبه های واحد تهران شمال طی 5  روز در تیرماه سال جاری برگزار شده بود.