نخستین همایش ملی‌«زنان، بازآفرینی شهری و توسعه پایدار» در کرمانشاه

۱۳ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۷ کد خبر : ۵۱۳۲ همایش ها و کنفرانس ها
زمان برگزاری :۲۴ آبان ۹۶ ---- برگزار کننده : معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با همکاری شورای زنان فرهیخته استان کرمانشاه

فراخوان این همایش در محورهای نقش زنان، در اقتصاد شهری و توسعه پایدار، سیاست شهری و توسعه پایدار، فرهنگ شهری، توسعه پایدار، محیط زیست شهری و توسعه پایدار اعلام شده است.

پژوهشگران و صاحبان قلم تا 25 مهرماه با مراجعه به دبیرخانه همایش واقع در انتهای شهرک متخصصین، بلوار فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، ساختمان اداری، طبقه سوم دفتر شورای زنان فرهیخته استان کرمانشاه نسبت به ثبت‌نام در این همایش اقدام کنند.

علاقمندان به شرکت در این همایش برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وب سایت: WWW.womenURSD.iauksh.ac.ir، پست الکترونیکی: women.URSD@.iauksh.ac.ir و کانال تلگرامی @womenURSD مراجعه کرده یا با تلفن 37265129-083 تماس بگیرند.

گفتنی است، آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات به دبیرخانه همایش 30 مهرماه است و اختتامیه این همایش نیز با معرفی و تجلیل از صاحبان آثار برتر چهارشنبه 24 آبان‌ماه سال‌جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه برگزار می‌شود.