با حضور سفیر ایتالیا هفته زبان ایتالیایی در واحد تهران شمال برگزار شد

۲۱ آبان ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۸ کد خبر : ۵۳۴۵ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
با حضور سفیر ایتالیا هفته زبان ایتالیایی در واحد تهران شمال برگزار شد

آغاز هفته زبان ایتالیایی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و با حضور مائورو کونچاتوری سفیر ایتالیا،در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران شمال دکتر محسن شجاعی در ابتدای این مراسم که با حضور دکتر صفانیا،  رئیس واحد تهران شمال همراه بود، طی سخنانی ضمن استقبال از برگزاری نخستین روز از آئین هفته ی زبان ایتالیایی در سال 2017 در واحد دانشگاهی تهران شمال، به تبیین سوابق تعامل ایران با ایتالیا و همچنین جایگاه زبان ایتالیایی و فارسی در کشور پرداخت.

رئیس دانشکده زبانهای خارجه واحد تهران شمال در ادامه با اشاره به شخصیت مارکوپولو، جهانگرد شهیر ایتالیایی در اذهان ایرانیان، یادداشت های وی را برگ درخشانی در ایران شناسی دانست و از مساعدت های سفارت کشور ایتالیا در برگزاری دوره های مهارت افزایی واعزام دانشجویان زبان ایتالیایی واحد تهران شمال به این کشور و نیز اعزام استاد از ایتالیا برای تدریس در این گروه تشکر کرد.

در این مراسم سفیر ایتالیا، دانشگاه آزاد اسلامی را یکی از مصادیق بارز تعامل علمی و فرهنگی با کشور ایتالیا دانست و با تبیین اهداف برگزاری هفته زبان ایتالیایی در دنیا، زبان را وسیله توسعه فرهنگ، صلح و گفتگو معرفی کرد و اظهار داشت بیش از هزار سال زبان فارسی و زبان ایتالیایی از راه جاده ابریشم بین مردمان دو کشور رایج بوده است که از ایران تا قسطنطنیه، زبان فارسی و از قسطنطنیه تا ایتالیا،زبان تاجران ونیزی بوده است. مائورو کونچاتوری زبانهای فارسی و ایتالیایی را زبان گفتگوی اقتصادی، فرهنگی و معنوی دانست که مردمان این کشور با زبانهای خود به درک متقابل و ارتباط با سایر ملل کمک شایانی نموده اند.

در این مراسم فیلم افسانه ی پیانیست روی اقیانوس پخش شد و از ترجمه ی کتابی که فیلم از روی آن ساخته شده، نوشته آلساندروباریکو است، نیز رونمایی شد.

گفتنی است 120 نفر دانشجو در رشته ی مترجمی زبان ایتالیایی، در واحد تهران شمال به تحصیل اشتغال دارند. (ر-ع-96)