۰۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۷:۴۸ کد خبر : ۵۳۹۸ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
رونمایی از کتاب مشروعیت تحریم های نفتی در ترازوی حقوق بین الملل

در واحد تهران شمال اتفاق افتاد:

رونمایی از کتاب مشروعیت تحریم های نفتی در ترازوی حقوق بین الملل

کتاب جدید دکتر حسین فرحی پیش از ظهر امروز در واحد دانشگاهی تهران شمال رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران شمال در مراسمی با حضور دکتر محمد دهقان، عضوکمیسیون حقوق مجلس و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، دکتر علیرضا وحیدی، رئیس هیأت جذب دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی محمد صفانیا، رئیس واحد تهران شمال، دکتر حمید رضا میرزایی، معاون بین الملل و دبیر شورای تحول دانشگاه پیام نور و جمعی از مسئولان و دانشجویان گروه حقوق واحد کتاب مشروعیت تحریم های نفتی در ترازوی حقوق بین الملل با نگارش دکتر حسین فرحی رونمایی شد

در این مراسم دکتر میرزایی طی سخنانی با استناد به کلام ائمه اطهار و سیره انبیاء پیرامون ارزش واهمیت علم توضیحات مبسوطی ایراد کرد و دو ویژگی اساسی تولید علم را نورانیت فرد و جامعه و همچنین اقتدار اقتصادی ، فرهنگی و ... دانست. ایشان از دانشگاهها و مراکز آموزشی خواست تا با اتکا به توان داخلی و ظرفیت های موجود در زمینه تولیدات علمی به ویژه در مباحث نرم افزاری بیش از پیش اهتمام ورزند و تاکید کرد افرادی که صلاحیت و شایستگی برای ورود به مباحث علم دارند باید به این حوزه ورود نمایند.

در ادامه مراسم دکتر حسین فرحی مولف کتاب مشروعیت تحریم های نفتی در ترازوی حقوق بین الملل با تبیین مضامین تحریم و تاثیر آن در حیات سیاسی و اقتصادی کشور در ارتباط با رویکرد اصلی کتاب خود با هدف روشنگری خط مشی نظام یافته امریکا در خصوص تحریم های جمهوری اسلامی ایران سخن گفت.

وی با اشاره به اهمیت توانمندی های کشور در زمینه تولیدات و توجه ویژه به مولفه اقتصاد مقاومتی، ورود حوزه های دانشگاهی به ویژه صاحب نظران و متخصصان را برای تولیدات علمی در ارتباط با بحث تحریم ها شد. سخنران بعدی این نشست دکتر محمد دهقان عضو کمیسیون حقوقی مجلس با گرامیداشت هفته بسیج و ادای احترام به سلحشوران و شهدای مدافع حرم از نقش ایالات متحده آمریکا در شکل گیری گروهک تروریسیتی داعش سخن گفت و پیرامون دو رویکرد مهم در ارتباط با موضع کشور در برابر تحریم گفت: یک رویکرد عقب نشینی در مقابل خواسته های امریکا است که با توجه به اتفاقاتی که در یمن و فرجام حکومت صدام حادث شد، هیچ تضمینی برای این استراتژی نیست و امریکا به هیچ عنوان قابل اعتماد نمی باشد. وی رویکرد دوم را توجه به متخصصان داخلی، توجه به دانشگاهها و مردم  برای مبارزه با استکبار معرفی کرد و گفت: راه برون رفت کشور، تسلیم شدن و عقب نشینی نیست، مقاومت و ایستادگی  رمز موفقیت خواهد بود.

این مراسم با همکاری کانون اندیشه ورزان فردا و معاونت دانشجویی فرهنگی واحد تهران شمال برگزار شد. (ر-ع-96)