۱۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۷:۲۸ کد خبر : ۵۴۱۴ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

با حکم دکتر رهبر صورت گرفت؛

انتصاب سرپرست معاونت اداری و مالی واحد علوم و تحقیقات

دکتر فرهاد رهبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی دکتر منصور بیات را به سمت سرپرست معاونت اداری و مالی واحد علوم و تحقیقات تهران منصوب کرد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر فرهاد رهبر با قبول استعفای عبدالمجید حلمی در دوران مسئولیت معاونت اداری و مالی واحد علوم و تحقیقات تهران دکتر منصور بیات را به عنوان سرپرست به جای ایشان منصوب کرد.

متن این حکم به شرح زیر است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر منصور بیات

با اهدای سلام و تحیات

با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان "سرپرست معاونت اداری و مالی واحد علوم و تحقیقات تهران" منصوب می‌شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره‌گیری شایسته از توانمندی‌های سرمایه‌های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات دانشگاه نمایید.

گفتنی است دکتر بیات پیش از این، معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان و سرپرست معاونت اداری و مالی واحد تهران شمال را عهده دار بود.