ادای احترام رئیس واحد تهران شمال به خانواده شهید امیر حسین داداشی، دانشجوی آتش نشان و شهدای کشتی سانچی

۲۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۹ کد : ۵۶۰۸ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

به همت گروه مدیریت سوانح طبیعی سیل و زلزله و گروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی واحد تهران شمال به مناسبت بزرگداشت شهید امیرحسین داداشی آتشنشان جانباخته در حادثه پلاسکو و دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد این دانشکده مراسمی با حضور دکتر صفانیا، رئیس واحد تهران شمال، خانواده شهید داداشی و متخصصان حوزه ایمنی و سوانح،  25 ام بهمن ماه، نشست تخصصی "ایمنی در برابر سوانح؛ مسیری که پیموده ایم"  در دانشکده مدیریت و علوم انسانی این واحد دانشگاهی  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران شمال، صفانیا در این نشست طی سخنانی ضمن تکریم خانواده شهید داداشی شهدای سانحه کشتی سانچی و خانواده های معزا، به ساحت کلیه شهدای پاکباز میهن اسلامی و همچنین شهدای مدافع حرم ادای احترام کرد و علو درجات آنها را از درگاه احدیت مسئلت نمود و از خانواده شهید امیر حسین داداشی و مهمانان ویژه با اهدای لوح تقدیر از این خانواده صبور تقدیر به عمل آورد.

در این مراسم دکتر سید مجتبی حسینی مدیر گروه مدیریت در سوانح طبیعی و گروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی با تاکید بر اهمیت توجه جامعه دانشگاهی به امر سوانح طبیعی به ارزیابی زیرساختهای درمانی در برابر سوانح طبیعی پرداخت.

حسینی اضافه کرد از چهل و یک نوع حادثه طبیعی شــناخته شده در جهان،  امکان وقوع سی و یک نوع آن در ایران وجود دارد که علاوه بر سیل و زلزله که سهم زیادی از حوادث را به خود اختصاص داده، حوادث انسان ساز نیز در این میان ســهم قابل توجهی  را به خود اختصاص داده و خسارات زیادی  را به کشور وارد میسازد.

وی ضمن ارائه آماری از تعداد دانشجویان فعال و فارغ التحصیل در رشته مدیریت در سوانح طبیعی این واحد گفت: دانشگاه آزاد تهران شمال از سال 1393 اقدام به پذیرش دانشجو در این رشته نموده و واحد تهران شمال این افتخار را دارد که به عنوان تنها واحد دانشگاه آزاد اسلامی در بین بیش از 300 واحد دانشگاهی به آموزش و تربیت دانشجویان این رشته در مقطع ارشد بپردازد و این موضوع مسئولیت ما را با توجه به بروز حوادث در کشور،  بسیار سخت و مهم میکند. مدیر گروه مدیریت در سوانح طبیعی و گروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی بروز آتش سوزی در ساختمان پلاسکو را اتفاقی ناگوار و بس تاسف برانگیز دانست که باعث درگذشت تعدادی از آتش نشانان شد که در میان این عزیزان امیرحسین داداشی از دانشجویان رشته مدیریت در سوانح طبیعی دانشگاه آزاد تهران شمال هم حضور داشت.

همچنین دکتر محمدرضا سقراط به عنوان دومین سخنران این نشست به بررسی زمین لرزه های اخیر در ایران و چالشهای پیش رو در مواجهه مهندسی با آنها پرداخت. این پژوهشگر علاوه بر پاسخگویی به سوالات و ابهامات جامعه در باب زمین لرزه توجه حضار را به تکراری بودن سلسله رخدادها و آسیب های پس از زمین لرزه از زلزله منجیل تاکنون جلب کرد.

دکتر سالار آرین مقدم سومین سخنران این نشست در زمینه آسیب شناسی سه دهه فعالیت در زمینه مواجهه با سوانح در کشور، به بیان کاستی ها، بیم ها و امیدها در مسیر بهبود ایمنی کشور در برابر سوانح پرداخت و ضمن طرح شانزده سوال مشکلات و موانع این مسیر را بررسی کرد.

پروفسور محمود حسینی دانشیار پژوهشکده زلزله با بیان آخرین دستاوردهای مهندسی در زمینه ساخت و ساز تاب آور در کلانشهرها پرداخت و با ذکر مثالهایی از ضرورت توجه به وقوع آتش سوزی پس از زلزله و تاب آوری شریانهای حیاتی در سوانح طبیعی سخن گفت.

در پایان نشست تخصصی ، پرسش و پاسخ با حضور مهندس حسام الدین نراقی رئیس هیات مدیره انجمن امداد ایرانیان و مهندس فریبرز نباتی کارشناس آواربرداری جمعیت هلال اهمر برگزار و به ترتیب درباره افقهای پیش رو مواجهه با سوانح در کشور و آسیب شناسی روند آواربرداری فاجعه پلاسکو دقایقی ضمن ارایه راهکاری های مطلوب به بیان دیدگاههای تخصصی نیز پرداخته شد.

در این مراسم که دکتر رضائی رئیس دانشکده مدیریت، مهندس افشاری معاون سازمان آتشنشانی شهر تهران و تنی چند از مدیران ارشد سازمان هلال احمر نیز حضور داشتند، حاج محمود داداشی پدر شهید آتشنشان و مهندس غلامی نسب از فرماندهان ارشد سازمان آتشنشانی به بیان خاطرات خود از سالها همراهی و آموزش تخصصی این شهید آتشنشان پرداختند.

لزوم پایش علمی و مستمر روند اقدامات صورت گرفته در کشور در زمینه مواجهه با سوانح توسط این واحد دانشگاهی با توجه به سطح حمایتها و علاقمندی مدیران ارشد این نهاد دانشگاهی به عنوان بیانیه پایانی این مراسم مورد تاکید حاضرین قرار گرفت. (ر – ع – 96 )