جمعه یک دنیا، فلسطین می شویم، جمعه یک دریا مسلمان می شویم.

۱۳ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۸:۰۵ کد : ۵۹۵۲ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
جمعه یک دنیا، فلسطین می شویم، جمعه یک دریا مسلمان می شویم.

اعلام آمادگی دانشگاهیان واحد تهران شمال در راهپیمایی روز جهانی قدس

ابتکار هوشمندانه و تدبیر شگرف بنیانگذار فقید نظام مقدس جمهوری اسلامی  ایران در نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و به تصویر کشیدن چهره خبیث رژیم منحوس صهیونیستی، یک نکته حائز اهمیت دارد و آن اتحاد جهان اسلام در مقابل رژیم غاصب اسرائیل است.

بی شک تغییر پایتخت این رژیم و حمایت استکبار جهانی و دول مرتجع منطقه، باعث آن شد تا امروزه جهانیان بیش از پیش از نیات پلید این رژیم کودک کش آگاه شوند و قدر مسلم بزرگداشت روز قدس مظلومیت، ظلم ستیزی، استقامت و مقاومت مردم مظلوم فلسطین را به گوش جهانیان و مدافعان حقوق بشر خواهد رساند.

ما دانشگاهیان واحد تهران شمال همه با هم در این حضور با بصیرت و راهپیمایی بزرگ شرکت نموده و از قاطبه ملت شریف ایران می خواهیم تا با حضور خود در راهپیمایی روز قدس، پیام آور وحدت، انسجام، ایستادگی و بصیرت انقلابی خود باشند.