(92.10.7)کارگاه آموزشی فرهنگی با عنوان« جهانی شدن و پیامدهای آن »

۰۷ دی ۱۳۹۲ | ۱۵:۳۲ کد : ۶۰ اخبار و رویدادها
به همت معاونت فرهنگی دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران شمال، کارگاه آموزشی فرهنگی با عنوان جهانی شدن و پیامدهای آن برای کارکنان درساختمان آموزشی شهید تهرانی مقدم این واحد دانشگاهی برگزار شد.

معاونت فرهنگی واحد تهران شمال برگزار کرد:

کارگاه آموزشی فرهنگی با عنوان« جهانی شدن و پیامدهای آن »

به گزارش روابط عمومی واحد تهران شمال دکتر  محسن محبی معاون فرهنگی واحد در این کارگاه آموزشی  به تبیین موضوع جهانی شدن و پیامدهای فرهنگی آن پرداخت و اظهار داشت همانگونه که جهانی شدن بر ما تاثیر می گذارد از ما نیز تاثیر پذیر است لذا با توجه به رویکردهای این امر که می تواند هم تهدید باشد و هم فرصت ،لازم است همانگونه که تهدید مانع رسیدن به اهداف می شود از فرصتها در جهت بسط اسلام و اهداف جمهوری اسلامی استفاده نمود.

وی از دیگر ویژگیهای جهانی شدن را فشردگی زمان و مکان بیان نمود و افزود جهانی شدن تعاریف متعددی دارد که به زبان ساده می توان جهانی شدن را همگرایهای سیاسی ، اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی ، ایدئولوژی و ... دانست.

ایشان جهانی شدن را یک فرآیند دانست و افزود جهانی سازی اجبار به سمت جهانی شدن  است که در جهانی سازی آنها که قوی ترند سعی می کنند فرهنگ خود را به کشورهای دیگر تحمیل کنند پس می بایست پیامدهای آن را بررسی و آسیب شناسی فرهنگی نمود.

گفتنی است این کارگاه در ادامه سلسله سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حضرت آیت ا.... صدیقی با موضوع سبک زندگی برگزار شد و به مدت 32 ساعت ادامه خواهد داشت.(ر-ع-92)