دکتر پورعباس ابلاغ کرد تغییر ساعت کاری دانشگاه آزاد اسلامی در تهران از ساعت ۶ تا ۱۴

۱۳ تیر ۱۳۹۷ | ۱۷:۰۹ کد : ۶۰۴۱ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری

دکتر پورعباس ابلاغ کرد

تغییر ساعت کاری دانشگاه آزاد اسلامی در تهران از ساعت 6 تا 14

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی با صدور بخشنامه ای اعلام کرد: ساعت کاری سازمان مرکزی، واحد علوم و تحقیقات و تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در استان تهران در تیرماه از ساعت 6 تا 14 است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر عبدالرسول پورعباس معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی با صدور بخشنامه ای از تغییر ساعت کاری دانشگاه آزاد اسلامی به ساعت 6 تا 14 در سازمان مرکزی، واحد علوم و تحقیقات، سازمان سما تهران و تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران از روز شنبه 16 تیرماه تا 31 تیرماه خبر داد.

براساس این بخشنامه، ضروری است کلیه واحدها و مراکز دانشگاهی در استان تهران ضمن نظارت و تلاش جدی در خصوص کاهش مصرف انرژی، سیستم‌های سرمایش خود را در دمای ۲۵ درجه سانتیگراد تنظیم و حداکثر تا ساعت 13:30 خاموش کنند.

همچنین واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی در سایر استانهای کشور طبق تصمیمات صورت گرفته در استان مربوطه عمل خواهند کرد.