تجلی ایمان و امانت داری در گودرز فرمانی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

۱۶ تیر ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۸ کد : ۶۰۴۸ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

تجلی ایمان و امانت داری در گودرز فرمانی

از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

گودرز فرمانی نیروی شرکت خدماتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در حین انجام وظیفه ، کیف حاوی 4 عدد سکه تمام بهار و مبلغ 180هزار تومان پول نقد و یک دستگاه تلفن همراه را پیدا و به صاحب آن تحویل داد.

وی در گفت گو با روابط عمومی واحد تهران شمال گفت : به محض یافتن کیف در یکی از کلاسهای دانشکده زبانهای خارجی، بلافاصله موضوع را با مدیر امور عمومی دانشکده در میان گذاشته و کیف و محتوی سکه، پول و تلفن همراه را تحویل ایشان دادم تا پس از طی مراحل اداری از طریق دفتر حراست دانشگاه به صاحب آن برگردانده شود

وی ادامه داد : روز پیدا شدن کیف، عینا آنرا از طریق امور عمومی تحویل حراست دادم و حدود یک هفته بعد صاحب کیف که از اساتید واحد تهران شمال بوده پیدا شد و تمام محتویات کیف را بدون کم و کاست تحویل گرفت.

وی گفت قبلا نیز یک رشته دستبند طلا و دو دستگاه تلفن همراه پیدا کرده بودم که همه را به صاحبانش تحویل داده ام.

گودرز فرمانی 45 ساله که حدود 16 سال است در امور خدمات عمومی واحد تهران شمال فعالیت می کند، دارای 3 فرزند دختر و پسر می باشد و وظیفه نگهداری از پدر و مادر پیر خود را نیز بر عهده دارد گفت : علیرغم نیاز مالی و اجاره نشینی خودم که هر روز از ورامین به حکیمیه تهران رفت و آمد می کنم، به تکلیف انسانی و دینی ام عمل کردم چون اعتقاد دارم خداوند همیشه شاهد اعمال و رفتار ما است و این که صاحبان اموال هیچ وقت راضی نخواهد بود تا من از آنها استفاده کنم ، بنابراین همان لحظه اول اسیر وسوسه شیطانی نشدم و بی درنگ کیف و محتویات آن را با حفظ امانت داری تحویل مدیر امور عمومی دانشکده دادم  تا ضمن عمل به وظیفه خودم، احساس آرامش وجدان، بتوانم الگویی برای بقیه افراد نیز باشم.

وی گفت از زندگیم راضی هستم و همین که جسم و روح خودم، همسرم و فرزندانم سالم هست و افتخار می کنم که از پدر بیمارم پرستاری می کنم بسیار راضی هستم.

به خدا اگر یک میلیارد هم دستم بیاید به صاحبش بر می گردانم امانت داری خصلتی است که از پدر به ارث برده ام.

گودرز ضمن رد مژدگانی صاحب کیف، به ما گفت : در این سالها تلاش ام بر این بوده که لقمه ای نان حلال بر سر سفره بگذارم شاید کم باشد ولی حلال است و اصلا حسرت داشتن خیلی از ظواهر دنیا و زندگی را ندارم. هر چند که انسان نیاز مندی باشم ولی انسانیت و وجدان آرام داشتن از ثروت دنیوی ارزش بیشتری دارد.

این خدمتکار پاک سرشت گفت : آرزو دارم که همه بندگان خدا از پایین ترین افراد تا آنها که پست و مقام بالایی دارند همیشه امانتدار و حافظ خوبی برای اموال مردم باشند و همواره خدا را شاهد و ناظر اعمال خود بدانند.

از ریاست محترم دانشگاه تهران شمال، دفتر روابط عمومی و همه مسئولان هم کمال تشکر را دارم .

گفتنی است دکتر خالدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با اهدای تابلو و لوح تقدیر از امانتداری این خدمتگزار صادق تقدیر و تشکر نمود.