یکپارچه سازی و شبکه سازی پژوهش های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران جهت حل مسایل و مشکلات کشور

۲۳ تیر ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳ کد : ۶۰۶۸ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری

به همت دبیرخانه برنامه های علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، یک دوره کارگاه آموزشی ویژه مسئولان حوزه های آموزش و پژوهش با عنوان" کارگاه آموزشی نرم افزار پژوهش یار" برای واحد های تابعه این استان و به میزبانی واحد تهران شمال برگزار شد.

دکتر محمد علی اکبری مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در توضیح برنامه پایش و ضرورت برگزاری این کارگاه به روابط عمومی واحد تهران شمال گفت: این کارگاه آموزشی در راستای پیاده سازی و استقرار بخشی از برنامه پایش ( پژوهش اثر بخش یکپارچه شبکه ای ) دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران اجرا شده است که در برنامه پایش با هدف حل مسایل راهبردی، پیچیده و بین رشته ای کشور نسبت به مدیریت و راهبری اثر بخش، یکپارچه شبکه ای پژوهش های تحصیلات تکمیلی دانشگاه اقدام کرده است.

در مرحله اول این برنامه نظام موضوعات و مسایل برنامه های علمی به عنوان موضوعات محوری پژوهش تحصیلات تکمیلی در چند واحد دانشگاهی به اتمام رسیده است. در مرحله دوم این برنامه لازم بود تا سامانه الکترونیکی مورد استفاده اساتید و دانشجویان در این برنامه به متولیان اجرایی واحد های دانشگاهی آموزش داده شود تا از این پس تمامی فرایند های پژوهشی تحصیلات تکمیلی از طریق این سامانه صورت پذیرد.

علی اکبری در خصوص مزیت های این سامانه افزود: از طریق این سامانه تمامی فرایند های مربوط به ثبت پروپوزال دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دیگر فرایند های اداری مربوط به پایان نامه ها ، طرح های پژوهشی، همایش ها و کارگاههای علمی به صورت متمرکز و الکترونیکی صورت می پذیرد.

با راه اندازی و استقرار کامل این سامانه کلیه دانشجویان و اعضای هیأت علمی واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران می توانند پس از ثبت نام در این سامانه از طریق کارتابل کاربری خود کلیه فرایند ها و امور مرتبط با پروپوزال و پایان نامه را انجام دهند.

این کارگاه طی 2 روز 23 و 24 تیرماه در واحد تهران شمال برای واحد های استان تهران برگزار می شود. (ر-ع-97)