معرفی دانشجویان شاخص واحد تهران شمال

۲۷ تیر ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۲ کد : ۶۰۸۱ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
معرفی دانشجویان شاخص واحد تهران شمال

نام و نام خانوادگی: فاطمه سادات شاه امیری

سوابق تحصیلی: کارشناسی ریاضی- کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی- کارشناسی ارشد ریاضی- دانشجوی دکتری ریاضی

سوابق شغلی و فعالیت ها:

شرکت و ارائه مقاله به صورت سخنرانی و پوستر در کنفرانس های آموزش ریاضی به ترتیب زیر

1-  1391-1390 دوازدهمین کنفرانس آموزش ریاضی در سمنان

2- 1393-1392 سیزدهمین کنفرانس آموزش ریاضی در تهران

3- 1395-1394 چهل و ششمین کنفرانس ریاضی ایران در یزد

4- 1396-1395 چهاردهمین کنفرانس آموزش ریاضی در شیراز

5- 1397-1396 پانزدهمین کنفرانس آموزش ریاضی در بوشهر

6- داور مقالات کنفرانس آموزش ریاضی در سال 1397-1396

7- داور استانی مقالات پرسش مهر در سال 1397-1396

8- برگزاری نمایشگاه دست سازه های در پانزدهمین کنفرانس آموزش ریاضی ایران در سال 1397-1396

9- ویراستار کتاب وارسان لاله ها در سال 1397-1396

10- تهیه وتدوین راهبرد مدیران در سال تحصیلی 1390-1389

11- تهیه وتدوین برنامه عملیاتی تحول اداری – آموزشگاهی در سال 1390-1389

12- تعداد 6 تالیف در زمینه شغلی به تائید و تصویب کمیسیون  ارزیابی آثار و تا لیفات

13- کسب مقام اول استان بوشهر در جشنواره الگو های برتر تدریس ریاضی دوره متوسطه دوم وراه یابی به مرحله کشوری در سال 1397-1396

14- کسب مقام دوم استان بوشهر در جشنواره الگوی برتر تدریس ریاضی متوسطه دوم در سال 1395-1394

15- دریافت تقدیر نامه از مدیریت آموزش وپرورش استان به دلیل ارتقای شاخص های آموزشی به ویژه رشد قبولی دانش آموزان در کنکور سراسری

16- دریافت تقدیر نامه از طرف مدیریت آموزش و پرورش استان بدلیل قبولی صد در صدی دانش آموزان در امتحانات نهایی

17- معلم نمونه استانی در سال 1390-1389 و1395-1394

18- معلم نمونه کشوری در سال 1391-1390

19- پذیرش پیشنهاد "اجرای برنامه طرح تکریم در قالب مدیریت پروژه " در سطح استانی ودر یافت تقدیر نامه از مدیر کل آموزش وپرورش استان فارس

20- کسب رتبه کشوری در شانزدهمین برنامه انتخاب معلمان پژوهنده برتر وزارت آموزش و پرورش در سال 1392 و دریافت تقدیر نامه

21- کسب رتبه استانی معلم پژوهنده برتر استان در سال 1388

22- اجرای طرح نظام آراستگی محیط کار و در یافت تقدیر نامه از مدیر کل آموزش و پرورش استان فارس در سال 1390

کسب مقام اول استانی مطالعه وتحقیق در سال 1389

ارزیابی شما از کیفیت آموزشی، پژوهشی واحد تهران شمال چیست و راهکار شما برای ارتقاء آن چیست؟

کیفیت آموزشی و پژوهشی واحد تهران شمال در سطح بسیار خوبی است و انشاءالله با تلاش عزیزان جایگاه علمی دانشگاه هم از این بهتر شود. مهم ترین هدف در ارزیابی از کیفیت آموزشی و پژوهشی بهبود، تضمین و تقویت کیفیت برنامه های آموزشی است. به نظر می رسد طبق یافته پژوهش های علمی، ابتدا کمیته ای متشکل از اعضاء هیات علمی گروه تشکیل و این کمیته بر اساس اهداف، عوامل و نشانگرهای ارتقاء کیفیت گروه به ارزیابی بپردازد، سپس با توجه به نتایج ارزیابی برنامه ای برای بهبود مستمر کیفیت آموزشی و پژوهشی گروه تدوین نماید. طی یک دوره 5 ساله اجراء و به طور مرتب مورد بازنگری قرار گیرد و در آخر موارد ارزیابی شده و یافته های آن با وضعیت در سال های قبل مقایسه و نتیجه نهایی مشخص گردد و بدین صورت گروه می تواند با بهبود کیفیت یک مسیر صعودی را دنبال نماید. در نتیجه با اجرای ارزیابی، ضمن بررسی وضع موجود و مطلوب گروه آموزشی و پژوهشی نقاط ضعف برنامه ریزی شاهد سیر صعودی خواهیم بود.

نقاط ضعف وقوت واحد تهران شمال در چیست؟

ضمن قدر دانی از تلاش ریاست محترم دانشگاه، معاونین، مدیر گروه، اساتید، پرسنل وتمامی دست اندرکاران، دانش پژوهی، روش تدریس، توانایی ارتباط و شخصیت فردی از ویژگی های مهم اساتید دانشگاه بود که بنده در محضرشان کسب فیض کردم.

توصیه شما به عنوان یک دانشجوی نمونه برای دانشجویان دیگر چیست؟

من خودم را در مقام توصیه به دیگر دانشجویان نمی بینم ولی تصورم این است که همیشه مثبت فکر کنیم و اولین هدفمان ساختن افکار مثبت باشد، با انگیزه باشیم، برای بهترین بودن باید تنها انتخابمان بهتر بودن باشد ذهن باز و انعطاف پذیر داشته باشیم، اهل رقابت سالم و سازنده باشیم از چالش ها فرار نکنیم و ناامید نشویم و در آخریاد بگیریم خودمان و عملکردمان را تجزیه و تحلیل کنیم.

ویژگی یک دانشجوی نمونه و موفق چیست؟ شما برای رسیدن به این موفقیت چقدر تلاش کردید؟

یک دانشجوی موفق در وهله اول باید برای انجام فعالیت هایش برنامه ریزی داشته باشد و یک برنامه ریزی واقع بینانه طرح نماید. دانشجوی موفق باید برای ارتقای علمی اش تلاش نماید و حرکت در مسیر فعالیت های علمی و پژوهشی را سرمایه زندگانی خود بداند. هدف یک دانشجوی موفق باید خدمتگزاری به جامعه باشد نه صرف اندوختن علم، دانشجوی موفق باید برای ارتقای معنوی خود تلاش کند باید در مسیر ادب، صداقت و پاکی گام بردارد و دیگران را به کارهای شایسته دعوت نماید.

اگر شما جای مسئولین واحد بودید برنامه شما برای ارتقاء کمی و کیفی واحد چه می توانست باشد؟

ضمن تقدیر و تشکر از زحمات بی شائبه مسئولین در راستای ارتقاء کمی و کیفی واحد، اگر من جای مسئولین واحد بودم فعالیتهای نو و تازه ای در امور فرهنگی دانشجویی ضمن بهره گیری از ظرفیت های گسترده دینی، همانند اعتکاف، حضور در مراسم مذهبی و...کلاسهای علم و اخلاق انجام می دادم. درخواست کمک از دانشجویان در حل مشکلاتشان و تشکیل هسته های فعال فرهنگی از دیگر اولویت های کاری من بود.

در آخر بر خود واجب می دانم از زحمات کلیه عزیزان بخصوص ریاست محترم دانشکده علوم پایه، معاون محترمشان و همه کارکنان صدیق واحد تهران شمال که با سعه صدر کامل دانشجویان را همراهی نموده و از اساتید گرانقدرم استادان شاهورانی، فتحی و دیگر عزیزان کمال تشکر را دارم .