۰۲ آذر ۱۳۹۴ | ۱۱:۵۶ کد : ۶۱۶ اطلاعیه ها
دکتر علی محمد صفانیا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با صدور احکام جداگانه ای، دکتر بهرام پروین و بابک رضایی را به ترتیب به سمت سرپرستان دانشکده های علوم انسانی و مدیریت این واحد دانشگاهی منصوب کرد.
سرپرستان دانشکده های مدیریت و علوم انسانی معرفی شدند

با صدور حکمی از سوی رئیس واحد تهران شمال:

سرپرستان دانشکده های مدیریت و علوم انسانی معرفی شدند

به گزارش روابط عمومی واحد تهران شمال در بیست و پنجمین جلسه هیأت رئیسه واحد تهران شمال، دکتر صفانیا، طی سخنانی با گرامیداشت آغاز هفته بسیج مستضعفین و پاسداشت خدمات و جانفشانی های بسیجیان جان برکف کشور ، مسئولان را به داشتن روحیه بسیجی، تعهد کاری و انضباط اجتماعی توصیه نمود و افزود: مسئولی که وظایف خود را به نحو احسن انجام می دهد یک بسیجی است. ایشان همچنین برای بسیجیان کشورآرزوی موفقیت و سربلندی نمود.

در این مراسم همچنین از خدمات و تلاشهای دکتر سید عطاءاله افتخاری در زمان تصدی سرپرستی مجتمع حکیمیه و دانشکده های مدیریت و علوم انسانی واحد تهران شمال تقدیر شد.

گفتنی است دکتر پروین عضو هیأت علمی گروه ادبیات فارسی و بابک رضایی عضو هیأت علمی گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال می باشند. (ر – ع – 94 )