با دانشکده های واحد تهران شمال بیشتر آشنا شویم( دانشکده علوم و فنون دریایی)

۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۸:۱۰ کد : ۶۲۱۳ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
با دانشکده های واحد تهران شمال بیشتر آشنا شویم( دانشکده علوم و فنون دریایی)

دکتر علیرضا استعلاجی، سرپرست دانشکده علوم و فنون دریایی با ارسال گزارشی تاریخچه و توانمندی های این دانشکده را چنین توصیف کرده است. متن این گزارش بدین شرح است :

دانشکدۀ علوم و فنون دریایی در سال ۱۳۶۹ با پیشنهاد و کوشش جناب آقای دکتر محمدرضا بنازاده ماهانی و حمایت جناب آقای دکتر نوریان ریاست وقت سازمان هواشناسی کشور و پی‌گیری جناب آقای دکتر خسروی ریاست وقت واحد و همکاری سازمان شیلات، در مرکز علوم جوی و اقیانوسی سازمان هواشناسی واقع در اقدسیه تأسیس شد. اولین ورودی‌های این دانشکده در رشته‌های فیزیک دریا، هواشناسی، شیلات، بیولوژی دریا، شیمی دریا و آلودگی دریا در مقطع کارشناسی‌ ارشد مشغول به تحصیل شدند. در حال حاضر این دانشکده در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری پذیرای دانشجویان می­باشد. دانشکده علوم و فنون دریایی به عنوان مرکز پایلوت شیلات و علوم و فنون دریایی کشور شناخته شده است و بسیاری از مسئولین و متخصصان کشور در این حوزه دانش آموخته این دانشکده هستند. این دانشکده از سال 93 با توسعه رشته ها و مقاطع تحصیلات تکمیلی در رشته صنایع غذایی و جغرافیا و برنامه ریزی شهری و شهرسازی و آمایش سرزمین و گردشگریو برنامه ریزی منطقه ای با گرایش های مختلف پذیرای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در این رشته ها می­باشد. این دانشکده دارای  آزمایشگاه ها سایت های کامپیوتر مجهز می باشد.

در حال حاضر ریاست دانشکده علوم و فنون دریایی بر عهده پروفسور علیرضا استعلاجی پژوهشگر برتر کشور در حوزه علوم انسانی در چهارمین جشنواره فرهیختگان می باشد.

رشته های این دانشکده شامل:

کارشناسی:

صنایع غذایی کارشناسی،  کارشناسی رشته شیمی گرایش محیط زیست،  کارشناسی رشته علوم و مهندسی محیط زیست ورودیهای ۹۶ به بعد،  کارشناسی شیلات،  کارشناسی زیست شناسی دریا

کارشناسی ارشد:

صنایع غذایی ، علوم و مهندسی محیط زیست در سه گرایش (مدیریت و حفاظت تنوع زیستی-ارزیابی و آمایش سرزمین-آلودگی محیط زیست) ورودیهای ۹۶ به بعد ،  رشته مهندسی محیط زیست گرایش هوا، رشته مهندسی محیط زیست گرایش منابع آب، کارشناسی ارشد رشته مهندسی محیط زیست گرایش آب و فاضلاب، رشته محیط زیست دریا، رشته شیمی گرایش شیمی دریا،  زیست شناسی دریا گرایش آلودگی دریا، رشته تکثیر و پرورش آبزیان،  زراعت، زیست شناسی دریایی گرایش بوم شناسی دریا، زیست شناسی دریایی گرایش جانوران دریا،  زیست شناسی دریایی گرایش گیاهان دریا ، برنامه ریزی شهری ،  برنامه ریزی منطقه ای ،  برنامه ریزی و آمایش سرزمین،  جغرافیا و برنامه ریزی گردشگری، فیزیک دریا ،  آلودگی دریا،  شیلات، هیدروگرافی، هواشناسی ، زیست دریا گرایش بوم شناسی،زیست دریا با گرایش جانور، شیمی دریا ،  بیولوژی ماهیان دریا

دکتری:

صنایع غذایی ،   مدیریت محیط زیست در مقطع دکتری تخصصی ،  جغرافیا و برنامه ریزی شهری ، دکتری تخصصی فیزیک دریا ، دکتری تخصصی مهندسی محیط زیست ،  دکتری مهندسی سیستم های انرژی ، دکتری تخصصی شهر سازی ، دکتری تخصصی زیست شناسی دریا- شاخه بوم شناسی ،  دکتری تخصصی زراعت

این دانشکده دارای یک فصلنامه علمی و پژوهشی به نام"علوم و فنون دریایی" است که به عنوان مرجع در این رشته و در این دانشکده مورد استفاده قرار می­گیرد.

آدرس دانشکده : تهران خیابان ولیعصر خیابان فلاحیان سه راه آصف دانشکده علوم و فنون دریایی دانشگاه آزاد اسللامی واحد تهران شمال  تلفن تماس: 22173060

آدرس وب دانشکده: http://msct.iau-tnb.ac.ir