با دانشکده های واحد تهران شمال بیشتر آشنا شویم( دانشکده زبانهای خارجی)

۲۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۵ کد : ۶۲۲۳ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
با دانشکده های واحد تهران شمال بیشتر آشنا شویم( دانشکده زبانهای خارجی)

دکتر حسین یونسی سرپرست دانشکده زبانهای خارجی با ارسال گزارشی دانشکده تحت مدیریت خود را چنین معرفی کرده است:

فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در دانشکدۀ زبان‌های خارجی واحد تهران شمال از سال ۱۳۶۶ آغاز شده است و این دانشکده هم‌ اکنون یکی از دانشکده‌ های مصوب واحد است و حدود ۵۴ عضو هیئت علمی رسمی دارد که در کنار شماری از اساتید مدعو، آموزش دانشجویان را بر عهده دارند. حدود 2300 نفر دانشجوی این دانشکده در رشته‌ های آموزش زبان انگلیسی، مترجمی زبان انگلیسی، ادبیات انگلیسی، زبان اسپانیایی، مترجمی زبان ایتالیایی، مترجمی زبان روسی، آموزش زبان روسی، زبان و ادبیات عربی و زبان شناسی همگانی در مقاطع گوناگون از کارشناسی تا دکترای تخصصی به تحصیل اشتغال دارند.  تاکنون حدود ۱۲۰۰۰ نفر از این دانشکده دانش آموخته شده ‌اند.تا اسفند ماه سال ۱۳۹۰ دانشکده در ساختمانهای پراکنده (مرکز پیام شهید در خیابان موسیوند، ساختمان صدر، ساختمان محوی، ساختمان شماره ی ۱۴ در خیابان موسیوند و ساختمان خیابان دربند) مستقر بود. اما از تاریخ یادشده دانشکده به ساختمان جدید در پردیس حکیمیه منتقل شد. ساختمان جدید دارای کلاس های استاندارد در پنج طبقه، آزمایشگاههای زبان چند رسانه ای، کلاس کامپیوتر، سایت اینترنت با ۶۸ دستگاه کامپیوتر، کتابخانه، سالن همایش ، سالن انتشارات ، سالن غذا خوری دانشجویان و فضاهای آموزشی و پژوهشی دیگر است.

با نظر به بنیه و تجربیات علمی، پژوهشی وفرهنگی اعضای هیات علمی دانشکده زبانهای خارجی و حس مسؤلیت و تعهد آنها در تعلیم و تربیت دانشجویان ،از فارغ التحصیلان این دانشکده به جهت  کسب تخصص و انگیزه بالا در زمینه های مرتبط با رشته های تحصیلی شان ، نه تنها در دانشگاه ها، موسسات رسمی آموزش زبانهای خارجی، دارالترجمه ها و موسسات معتبر دعوت به همکاری شده اند بلکه در مواردی توانسته اند با تاسیس موسسات آموزشی فرهنگی و دارالترجمه، کارآفرینان موفقی باشند.

از جمله فعالیتهای  پژوهشی دانشکده می توان از تشکیل انجمنهای علمی- ادبی دانشجویی، تشویق مقالات اساتید ، دانشجویان و کارمندان، کمک به شرکت اساتید در کنفراسهای بین المللی ، برگزاری سمینارهای علمی توسط اساتید، حمایت از طرح های پژوهشی اساتید و دانشجویان، چاپ کتب اساتید و دانشجویان و برپایی نمایشگاه های کتاب در داخل دانشکده نام برد.

برخی فعالیتهای فرهنگی و دانشجویی دانشکده  نیز شامل فراهم نمودن امکان کارورزی دانشجویان،  در اختیار گذاشتن پارکینگ دانشجویی ، برگزاری جشن فارغ التحصیلی و تقدیر از رتبه های برتر ، برگزاری اردوهای دانشجویی ، برگزاری مسابقات قرآنی و برنامه های ملی و مذهبی ، چاپ نشریه دانشجویی ( قاف) ، برگزاری کارگاههای مختلف جهت کارکنان ، برپایی کانونهای ادبی و هنری دانشجویی ( پروا) می باشد.