گامی محکم در تعالی تربیت و آموزش کودکان و نوجوانان با راه اندازی مدارس ادب محور و استعداد پرور

۲۵ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۷ کد : ۶۲۶۰ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری

این مدارس بر اساس نقشه جامع انسان و توجه به تمام ابعاد وجودی انسان( علم، اخلاق، جسم، اراده و رفتار) طراحی شده است. بدینوسیله به اطلاع می رساند؛ با استعانت از خدای متعال و در راستای پیاده سازی الگوی تعلیم و تربیت ایرانی اسلامی و در جهت ارتقای خدمات تربیتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با همکاری موسسه فرهنگی آموزشی ادبستان انشاء اقدام به راه اندازی دو باب مدرسه پیش دبستانی و دبستان دخترانه و پسرانه نموده است.

بر همین اساس و مطابق برنامه ریزی های صورت گرفته از شهریور ماه سال 1397 ثبت نام برای مقطع پیش دبستانی و پایه اول و دوم ابتدایی برای دانش آموزان دختر و پسر در ادبستان انشاء ( پیش دبستانی و دبستان سما ) شروع شده است.

آزمون ها و تست های شخصیت، توجه به تفاوت های فردی، بهره گیری از روش های آموزش فعال، استعداد محوری و استعداد یابی، برنامه غذایی روزانه بر اساس طب سنتی، برنامه به صورت روزانه ، نه هفتگی ، تشکیل پرونده تربیتی و برنامه درسی منعطف از ویژگی های ممتاز و منحصر به فرد در موسسه ادبستان انشاء می باشد.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و بهره مندی از خدمات و تسهیلات ویژه این مراکز آموزشی می توانند به آدرس اینترنی ادبستان انشاء به نشانی http://ensha-edu.ir/  مراجعه نمایند.

شایان ذکر است ساختمان ادبستان انشاء ویژه دختران در  بلوار آفریقا ، بالاتر از میرداماد ، قبادیان غربی، روبروی دانشکده الهیات دانشگاه آزاد تهران شمال با شماره تماس(۸۸۸۸۷۹۸۴(۰۲۱) ۰۹۱۹۷۲۱۲۵۱۷ )، ادبستان انشاء ویژه پسران در آدرس خیابان شریعتی ، نرسیده به میدان قدس ، بن‌بست محوی ، انتهای کوچه  شماره تماس( ۲۲۷۱۴۵۹۳(۰۲۱  ( ۰۹۱۹۴۰۷۵۰۹۹) آماده ثبت نام از علاقمندان می باشد. (ر-ع-97)