هاشمی در نشست مسئولان کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه آزاد: شلیک موشک‌های سپاه علیه نیروهای تکفیری در ثبات بازار ارز تأثیرگذار بود

۱۴ مهر ۱۳۹۷ | ۰۷:۴۳ کد : ۶۳۵۷ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری

هاشمی در نشست مسئولان کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه آزاد:

شلیک موشک‌های سپاه علیه نیروهای تکفیری در ثبات بازار ارز تأثیرگذار بود

رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی گفت: شلیک موشک‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علیه نیروهای تکفیری در ثبات بازار متلاطم ارز تأثیرگذار بود.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، سیدمحمود هاشمی در نشست مسئولان کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: مذاکرات پیاپی دولتمردان کشور ثبات ارزی ایجاد نکرد؛ اما موشک‌های سپاه پاسداران نه تنها سرکردگان حادثه تروریستی خونین اهواز را به جهنم فرستاد، بلکه وضعیت متزلزل ارزی را به سمت ثبات سوق داد.

وی افزود: با رویکرد تحولی دانشگاه آزاد اسلامی، عزم جدی برای تحول انقلابی به وجود آمده و در رأس دانشگاه برای برخورد با تخلفات و تحکیم ارزش‌ها و نهادینه کردن انقلاب اسلامی مصمم هستیم.

مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در وضعیت کنونی تحول در دانشگاه آزاد اسلامی با مدیریت جهادی اتفاق می‌افتد و اگر بخواهیم در کشور و دانشگاه آزاد اسلامی منویات مقام معظم رهبری را عملیاتی کنیم باید تحقق ارزش‌ها مدنظر باشد.

هاشمی تصریح کرد : یکی از انتظارات رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از بسیج اساتید دانشگاه‌ها شناسایی، کشف و حل مسائل و مشکلات فرهنگی است.