اعلام آمادگی دفتر تحقیقات وزارت نیرو برای توسعه همکاری های علمی با واحد تهران شمال

۱۷ مهر ۱۳۹۷ | ۱۶:۲۴ کد : ۶۳۹۰ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

دکتر تقوایی ، مدیر کل دفتر تحقیقات توانیر در دیدار با دکتر محمد صلای نادری، سرپرست دانشکده برق و کامپیوتر واحد از توسعه همکاری های علمی و تحقیقاتی با واحد تهران شمال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران شمال دکتر تقوایی ضمن ابراز خرسندی از توانمندی های واحد دانشگاهی تهران شمال، به ویژه آزمایشگاه مرکزی این واحد دانشگاهی حمایت از پایان نامه های کاربردی، طرح های تحقیقاتی مرتبط با صنعت برق، بازدیدهای علمی و اعزام کارشناسان و متخصصین برای سامانه های برق کشور خبر داد و از اعلام آمادگی وزارت نیرو برای همکاری با استادان مبرز واحد سخن گفت.

مدیر کل دفتر تحقیقات توانیر همچنین توجه به بخش ارتباط با صنعت و استفاده از توانمندی های علمی دانشگاه را برای رونق بخشی به این امر را ضروری دانست و قول مساعد جهت تجهیز آزمایشگاه به عنوان تعامل متقابل توانیر را ابراز کرد.

در این نشست دکتر محمد صلای نادری گزارشی از توانمندی های گروه برق و کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال ارایه داد. نشست های بعدی با حضور کارشناسان و متخصصین دو طرف برای عملی نمودن تصمیمات به زودی برگزار خواهد شد.