دو انتصاب جدید در واحد تهران شمال

۱۳ آبان ۱۳۹۷ | ۰۸:۵۸ کد : ۶۵۲۴ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
دو انتصاب جدید در واحد تهران شمال

دکتر حمید رضا خالدی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با صدور احکام جداگانه ای دکتر سید حسین سجادی را به سمت سرپرست دانشکده الهیات و معارف اسلامی و دکتر مقداد حاجی محمد علی جهرومی را به سمت سرپرست مرکز رشد این واحد دانشگاهی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران شمال، این انتصاب در نشست روز شنبه 12 آبان ماه هیأت رئیسه انجام شد و طی آن دکتر خالدی با سخنانی خواستار توجه مضاعف به دانشکده الهیات و معارف اسلامی واحد تهران شمال و نقش تاثیر گذار و تحول آفرین آن در عرصه های علمی و فرهنگی برای دفاع از حقیقت دین شد.

خالدی همچنین برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی، پاسخ به شبهات، برگزاری جلسات مباحثه و پرسش و پاسخ های نظری را در تبیین مضامین و مفاهیم دینی به نسل حاضر بخش دیگری از موضوع سخنان خود قرار داد و دانشکده الهیات را بازوی بسیار مهمی در رشد و تعالی فرهنگی دانشگاه معرفی کرد.

در این نشست همچنین از خدمات دکتر فهیمه ملک زاده در زمان تصدی مسئولیت دانشکده الهیات و معارف اسلامی واحد تهران شمال تقدیر شد.(ر-ع-97)