چهره ماندگار زیست‌شناسی: دانشگاهیان خلأهای مفاهیم پدافند غیرعامل را در علوم مختلف دریابند

۲۸ آبان ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۳ کد : ۶۶۰۲ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
چهره ماندگار زیست‌شناسی:  دانشگاهیان خلأهای مفاهیم پدافند غیرعامل را در علوم مختلف دریابند

چهره ماندگار زیست‌شناسی‌کشور گفت: دانشجویان و استادان مفاهیم پدافند غیرعامل را درک کنند و خلأهای آن‌را در علوم مختلف دریابند.

احمد مجد در گفتگو با خبرنگار حوزه علم و فناوری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به ماموریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال گفت: اهتمام حوزه ریاست واحد و دانشکده‌ها برای توجیه فراگیر جامعه و تبیین جنبه‌های سودمندی و ضروریت پدافند غیرعامل در کشور بسیار جدی است.

استاد تمام دانشگاه آزاد تهران غرب ادامه داد: هدایت پایان‌نامه‌ها به سمت پدافند غیرعامل و برگزاری کارگاه‌ها و سمینارها در بین نخبگان می‌تواند بسیار موثر عمل کند و از وقتی که واحد تهران شمال مامور به اجرای برنامه پدافند غیرعامل شده است، حرکات بسیار موثر و عملیاتی در این راستا صورت گرفته است.

وی افزود: ابتدا باید دانشجویان و حتی بعضی از استادان مفاهیم پدافند غیرعامل را درک کنند و خلأهای آن‌را در علوم مختلف دریابند، سپس راهکارهای عملیاتی ارائه دهند که در همین راستا نقشه‌های راه در حال تدوین است.

عضو هیأت‌علمی دانشکده علوم زیستی گفت: دیده شده که بعضی از نمونه‌های گیاهی و جانوری که منحصر به کشور بوده، نمونه‌برداری کرده و با دستکاری و اصلاح آن، نژادی را که منحصر به ایران بوده تکثیر کرده‌اند و منجربه شکوفایی اقتصاد خود و از بین رفتن انحصار کشور ما شده است.

چهره ماندگار زیست‌شناسی‌کشور با تصریح ارتباط مستقیم پدافند غیرعامل و اقتصاد اظهار کرد: در مسائل میکروبیولوژی اعم از کشت سلولی، ذخیره‌های بنیادی و گیاهی همه می‌توانند در راستای شکوفایی اقتصاد کشور و پویایی جامعه موثر باشد و این ظرفیت در کشور ما وجود دارد.

وی افزود: دشمنان ملت ایران با صادرات کودهای دستکاری شده در خاک‌های کشاورزی، در محصولات کشور تغییرات بنیادی ایجاد می‌کنند و این تغییرات ‌می‌تواند آفت‌های بسیاری در امنیت غذایی و زوال جامعه را به دنبال داشته باشد.

مجد در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: باید بررسی شود، چرا مزارع زیتون از کشت ساقط شدند و بلوط‌ها عقیم گشتند، همه این موضوعات با ملاحضات پدافند غیرعامل اقتصاد را مصون نگه خواهد داشت.