دکتر کلانتری خبر داد ۱۵ آذر؛ آغاز ثبت نام نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

۱۰ آذر ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵ کد : ۶۶۷۰ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها

دکتر کلانتری خبر داد

15 آذر؛ آغاز ثبت نام نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از ثبت نام نقل و انتقال و میهمانی نیمسال دوم سال تحصیلی این دانشگاه از 15 آذرماه خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: ثبت‌نام نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان این دانشگاه برای نیمسال دوم سال تحصیلی از 15 آذرماه آغاز و تا اول دی ماه ادامه دارد.

وی تاکید کرد: با برنامه ریزی‌های صورت‌ گرفته، تدابیری اندیشیده شده تا نتیجه درخواست‌های نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان قبل از آغاز ترم بهمن اعلام شود.

دکتر کلانتری با بیان اینکه متقاضیان باید برای ثبت نام به سامانه منادا به نشانیwww.monada.iau.ir مراجعه کرده و ثبت نام خود را کامل کنند، گفت: تمامی مراحل فرآیند رسیدگی به درخواست های نقل و انتقال و میهمانی از طریق سامانه منادا قابل پیگیری است و متقاضیان از مراجعه حضوری به سازمان مرکزی خودداری کنند.