تفاهم‌نامه همکاری سازمان پدافندغیرعامل و واحد تهران شمال منعقد شد

۱۰ دی ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۵ کد : ۶۸۷۱ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
تفاهم‌نامه همکاری سازمان پدافندغیرعامل و واحد تهران شمال منعقد شد

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و سازمان پدافند غیرعامل در ذیل برنامه علمی پدافند غیرعامل و علوم همگرای واحد تهران شمال به امضا رسید.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، همایش تشریح فعالیت‌های پژوهشی و رونمایی از برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال صبح امروز برگزار شد.

در این همایش، لوگوی برنامه علمی و نظام موضوعات برنامه پایش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال  با حضور دکتر سیدمحمود رضا آقامیری رئیس دانشگاه‌ آزاد استان تهران، دکتر غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل و دکتر حمیدرضا خالدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال رونمایی شد.

لازم به ذکر است این لوگو توسط دانشجوی مقطع دکتری واحد تهران شمال طراحی شده است.

همچنین در حاشیه این همایش، تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و سازمان پدافند غیرعامل در ذیل برنامه علمی پدافند غیرعامل و علوم همگرای واحد تهران شمال توسط دکتر جلالی و دکتر خالدی امضا شد.