۱۰ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۸ کد : ۶۸۷۷ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و سازمان پدافند غیرعامل در ذیل برنامه علمی پدافند غیرعامل و علوم همگرای واحد تهران شمال به امضا رسید.

در واحد تهران شمال:

اساتید راهنمای پایان نامه های برتر در نظام موضوعات پایش تجلیل شدند

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و سازمان پدافند غیرعامل در ذیل برنامه علمی پدافند غیرعامل و علوم همگرای واحد تهران شمال به امضا رسید

.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، همایش تشریح فعالیت‌های پژوهشی و رونمایی از برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال صبح امروز برگزار شد.

در این همایش، لوگوی دبیرخانه برنامه علمی واحد تهران شمال با حضور دکتر سیدمحمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه‌ آزاد استان تهران، دکتر غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل و دکتر حمیدرضا خالدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال رونمایی شد.

لازم به ذکر است این لوگو توسط دانشجوی مقطع دکتری واحد تهران شمال طراحی شده است.

همچنین در حاشیه این همایش، تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و سازمان پدافند غیرعامل در ذیل برنامه علمی پدافند غیرعامل و علوم همگرای واحد تهران شمال توسط دکتر جلالی و دکتر خالدی امضا شد.

در ادامه از خدمات سردار جلالی رئیس پدافند غیرعامل با اهدای لوح تقدیری از سوی دانشگاه آزاد اسلامی تجلیل شد هم چنین در این مراسم از اساتید پژوهشگر واحد تهران شمال تقدیر شد.

گفتنی است در انتهای این برنامه از عناوین پایان نامه های برتر در نظام موضوعات پایش تقدیر شد که اساتید راهنمای طرح مورد تجلیل قرار گرفتند.

انتهای پیام /