ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی

۰۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۷:۳۸ کد : ۶۹۴۹ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی‌پیوسته و کاردانی ناپیوسته نیمسال دوم ۹۸-۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی از شنبه مورخ ۲۹ دی‌ماه ۱۳۹۷ آغاز شده است.
ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی و به نقل از مرکز سنجش و پذیرش، به اطلاع داوطلبان می‌رساند، براساس قانون سنجش و پذیرش دانشجو مصوب ۱۰ شهریور ماه ۱۳۹۲ مجلس شورای اسلامی و مصوبات پانزدهمین و شانزدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو مورخ ۸ و ۱۲ دی ماه ۱۳۹۷، ضرورت دارد پذیرش حداقل ۸۵ درصد از ظرفیت پذیرش دانشجو در کل کشور در تمامی زیر نظام‌های آموزش عالی صرفاً براساس سوابق تحصیلی با ملاک معدل کتبی دیپلم داوطلبان و بدون نیاز به شرکت در کنکور انجام شود.

لذا تمامی متقاضیان می‌توانند از روز شنبه  ۲۹ دی ماه ۹۷  با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.iau.ac.ir ابتدا دفترچه راهنمای ثبت‌نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی‌های کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط، با تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام در ۲۰  رشته/محل از یک مجموعه و یک نظام آموزشی از میان رشته/شهرهای ارائه شده در سامانه اقدام کنند.

شایان ذکر است نتایج این دوره، نیمه بهمن اعلام خواهد شد.

برای ورود به سایت ثبت نام اینجا را کلیک فرمایید.