ایمیل رئیس دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شد

۲۲ مهر ۱۳۹۲ | ۲۱:۲۵ کد : ۷ اطلاعیه ها
ایمیل رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس mirzadeh@iau.ac.ir راه اندازی شد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حمید میرزاده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام این خبر گفت: اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین سرمایه علمی و معنوی این دانشگاه و کشور هستند.

ایمیل رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس mirzadeh@iau.ac.ir    راه اندازی شد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام این خبر گفت: اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین سرمایه علمی و معنوی این دانشگاه و کشور هستند.
وی با تأکید بر حفظ شأن، منزلت و احترام به نظرات، وقت و سرمایه آنان اظهار داشت:‌ اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی می توانند نظرات، پیشنهادات، انتقادات، خواسته ها و شکایات خود در زمینه مسائل مربوط به دانشگاه  را به ایمیل mirzadeh@iau.ac.ir    ارسال نمایند
بدیهی است ایمیل های که به نشانی غیر از ایمیل مذکور ارسال شود ترتیب اثر داده نخواهد شد.
یادآوری می شود ایمیل های ارسالی بررسی و نتیجه به ارسال کننده اعلام خواهد شد.
                                          مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی