رویدادکارآفرینی یونیکا به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال تا هفدهم اسفندماه در جریان است

۱۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۳ کد : ۷۱۳۹ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری

رویداد کارآفرینی یونیکا که از روز چهارشنبه 01/12/97 با همکاری دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و شتابدهنده نوین تک آغاز شده بود، تا روز جمعه 17/12/97 در  ساختمان دانشکده برق و کامپیوتر این واحد دانشگاهی به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

این رویداد در طول دوره برگزاری، با تشکیل 15 عنوان کارگاه و جلسات مربیگری متعدد به تیم های نوپا کمک می کند تا مراحل توسعه کسب و کار خود را از سطح ایده تا تولید حداقل محصول پذیرفتنی پیموده و بتوانند مدل کسب و کار خود را تهیه و آن را بهبود دهند.

آیین اختتامیه این رویداد روز جمعه 17/12/97 در سالن اجتماعات دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال برگزار خواهد شد.