دعوت به مراسم به یاد هر شهید یک درخت

۱۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۱ کد : ۷۱۴۰ ستاد شاهد و امور ایثارگران
دعوت به مراسم به یاد هر شهید یک درخت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، ستاد امور شاهد و ایثارگران این واحد دانشگاهی با همکاری دفتر نهاد مقام معظم رهبری در نظر دارد به مناسبت روز درختکاری به یاد شهدا، تعداد سیصد اصله نهال در محوطه سایت غرس نماید. این حرکت ارزشمند با هدف گرامیداشت یاد و خاطره  شهدائی انجام می شود که با تقدیم هستی خود، آزادی و سرافرازی ایران اسلامی را به ما هدیه کردند.

بدین وسیله از استادان ، دانشجویان و کارمندان دعوت به عمل می آید تا با حضور خود در این برنامه ی ماندگار مشارکت داشته باشند. حضور همه سروران را گرامی می داریم.

زمان : روز چهارشنبه مورخ 15/12/97 ساعت  13

مکان : جنب محل یادمان شهدا واقع در ضلع جنوبی مجموعه ورزشی شهید داداشی و جنب پارکینگ دانشجویان برادر