برگزاری دومین دوره از کارگاه های دهگانه ویژه همتایاران مشاورِ دانشجویی با موضوع معیارهای ازدواج و انتخاب همسر

۲۶ تیر ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۴ کد : ۷۶۲۲ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
کارگاه «معیارهای ازدواج و انتخاب همسر» به عنوان دومین دوره از کارگاه های دهگانه ویژه همتایاران مشاورِ دانشجویی روز ۲۳ تیرماه ۹۸ در واحد تهران شمال برگزار شد.

به گفته روابط عمومی واحد تهران شمال، این کارگاه به همت مرکز جامع مشاوره و روان شناختی امین واحد تهران شمال و با هدف آشنایی دانشجویان با شیوه صحیح انتخاب همسر و معیارهای آن با حضور دکتر فرشته افکاری، عضو هیئت علمی واحد تهران شمال، برگزار شد.

در این کارگاه یک روزه، مباحثی از قبیل: معیارهای انتخاب همسر در یک ازدواج موفق، شیوه های شناخت میزان تفاهم دوطرفه، لزوم توجه به بلوغ فکری و شخصیتی افراد در ازدواج و همچنین رفتارهای صحیح در دوره آشنایی مطرح شد.

قابل ذکر است که دانشجویان شرکت کننده در این دوره ها، آموزش های مقدماتی را فرا می گیرند و بعد از سپری کردن این دوره ها، گروهبندی شده و پس از موفقیت در دوره های آموزشی پیشرفته، به فعالیت در حوزه های مختلف همتایاری در بین دانشجویان واحد خواهند پرداخت.