با حضور رئیس دانشگاه آزاد استان تهران در واحد تهران شمال صورت گرفت

برگزاری مراسم اختتامیه کارگاه های ویژه همتایاران مشاور دانشجویی

۰۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۱ کد : ۷۶۵۸ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
در آخرین روز از برگزاری کارگاه های دهگانه ویژه همتایاران مشاور دانشجویی، آیین اختتامیه این کارگاه ها با حضور رئیس دانشگاه آزاد استان تهران و مسئولین واحد تهران شمال برگزار شد.

سرکار خانم دکتر صادق پور، مدیر مرکز جامع مشاوره و روانشناختی امین واحد تهران شمال، در ابتدای این مراسم، هدف از برگزاری این دوره ها را توانمندسازی دانشجویان این واحد در شناسایی مشکلات دانشجویی و آسیب شناسی مسائل مربوط به آنان و همچنین مهارت آموزی در جنبه های فردی و شخصیتی عنوان کرد و گفت: دانشجویان شرکت کننده در این کارگاه ها، بعد از سپری کردن این دوره ها، گروهبندی شده و پس از موفقیت در دوره های آموزشی پیشرفته، به فعالیت در حوزه های مختلف همتایاری در بین سایر دانشجویان واحد خواهند پرداخت.

امان الله پیشوا، معاون دانشجویی فرهنگی واحد تهران شمال، نیز در سخنانی گفت: کار اصیل فرهنگی در دانشگاه ها، کاری است که توسط دانشجویان انجام شود.

وی با عنوان اینکه طی یک سال گذشته بیش از 500 برنامه فرهنگی با 25 هزار و 500 مخاطب توسط هسته های دهگانه فرهنگی واحد تهران شمال انجام شده است، خبر از رشد 90 درصدی کمی و کیفی فعالیت های مشاوره ای واحد در یک سال گذشته داد و گفت: بر اساس بررسی های انجام شده این معاونت در فعالیت های تربیت بدنی نیز رشد 80 درصدی و در سایر امور فرهنگی اجتماعی هم رشد 70 درصدی را کسب کرده است.

در پایان این مراسم دکتر آقامیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، راه اندازی مرکز مشاوره امین واحد تهران شمال را اتفاق مبارکی دانست که باید با ایجادچنین مراکزی درتمامی واحدهای دانشگاه آزاد، قدم بزرگ و اثرگذاری در زمینه ارائه مشاوره های روانی و اجتماعی دانشجویان پرداخت.

دکتر آقامیری، ازدواج و فضای مجازی را دو مقوله مهم و اساسی در فضای دانشجویی و دانشگاه ها خواند و گفت: لازم است که واحد تهران شمال با استفاده از ظرفیت همین مرکز جامع مشاوره و روانشناختیِ خود، به این مقوله ورود کرده و کارگاه های مناسبی را در این زمینه ها برنامه ریزی و اجرا نماید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در پایان از مسئولین واحد تهران شمال خواست که با تجربیات قابل تقدیری که این واحد در زمینه اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی دانشجومحور دارد، کارگاه های ویژه ای را برای معاونین و مسئولین فرهنگی تمامی واحدهای استان تهران برگزار نماید.

در انتهای این مراسم با حضور دکتر آقامیری و مسئولین واحد تهران شمال، از تعدادی از دانشجویان برگزیده این دوره ها، استادان و مدرسین این کارگاه ها و سرکار خانم دکتر صادق پور، مدیر مرکز جامع مشاوره و روانشناختی امین، تقدیر شد.

قابل ذکر است که به منظور توانمندسازی دانشجویان و تربیت همتایارانِ مشاور دانشجویی، 10 کارگاه ویژه با عناوین: اضطراب و افسردگی، معیارهای ازدواج و انتخاب همسر، عادت های سالم و مخرب، مهارت های ارتباطی مؤثر، از مشاوره تحصیلی تا کارآفرینی، جامعه جنسی شده و آسیب های فضای مجازی، انواع شکست، اخلاق حرفه ای و خودشناسی، اختلالات جنسی از 22 تیرماه تا 5 مردادماه در واحد تهران شمال برگزار شد.