دانشگاه آزاد اسلامی یک جریان تحول‌خواه تعلیم و تربیت است - دوران روابط عمومی «رئیس‌نما» گذشته است

۰۸ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۶ کد : ۷۷۰۵ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: کنشگرهای رسانه‌ها و سامانه‌های اجتماعی در ابعاد مختلف دچار پیچیدگی شده است و تغییرات به سرعت انجام می شود که اثرات محیطی در آن تاثیر می گذارد.

به گزارش ایسکانیوز، نشست مدیران روابط عمومی مراکز استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی در کتابخانه دکتر حبیبی واحد علوم و تحقیقات در حال برگزاری است.

دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم گفت: دانشگاه ها بعد از انقلاب صنعتی یک گذار از علوم طبیعی پایه به علوم انسانی پایه داشتند که جوامع غربی در پایان قرن بیستم دچار پارادایم‌شکنی شدند و مباحث چندرشته ای و فرارشته ای را مطرح کردند و بعد از آن مباحثی چون همگرایی در علم ارائه شد.

وی افزود: میان وسیله انتقال خبر، ارسال کننده یا خبرنگار و خود خبر مشارکت وجود دارد که هدایتی خبری را دنبال می کند؛ همچنین روابط عمومی شغلی است که باید دائما متحول و به‌روز باشد چون ابزار اطلاعاتی دگرگون شده و دوران روابط عمومی «رئیس‌نما» گذشته است.

دکتر طهرانچی با بیان اینکه سامانه های اجتماعی بزرگ مقیاس شده اند، افزود: کنشگرهای رسانه ها و سامانه های اجتماعی در ابعاد مختلف دچار پیچیدگی شده و تغییرات و تحولات به سرعت انجام می شود و اثرات محیطی در آن تاثیر می گذارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: علم، فناوری، اقتصاد و فرهنگ درهم تنیده شده است و سامانه های اجتماعی با پیشرفت فناوری متحول می شوند و انسان‌مدار هستند.