بررسی حوزه های کاری مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء

۱۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۸ کد : ۷۸۰۷ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
نشست هم اندیشی اعضای هیات علمی رشته های فنی و مهندسی واحد تهران شمال با مسئولین کارگروه های علمی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء به میزبانی واحد تهران شمال در دفتر معاون پژوهش و فناوری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، با توجه به حوزه های اعلام شده از سوی قرارگاه خاتم الانبیاء جهت همکاری، اعضای هیأت علمی دارای تخصص ها و تجربه های صنعتی متناسب با این حوزه ها انتخاب شده و از آنها جهت حضور در این نشست دعوت بعمل آمد. در این نشست تخصصی در مورد ظرفیت ها، فعالیت ها و برنامه های دوطرف در حوزه های آب، نفت و گاز و پتروشیمی، معدن و صنایع معدنی، کشاورزی، عمران، سازه های دریایی،ICT ، اینترنت اشیاء، هوش مصنوعی، سایبر و امنیت شبکه مطرح شد.

در این نشست که اعضای هیأت علمی از گروه های عمران، مکانیک، شیمی، مهندسی شیمی، برق و کامپیوتر حضور داشتند، پس از بحث و تبادل نظرِ طرفین و اعلام زمینه ها و حوزه های کاری مشترک، مقرر شد در قالب یک تفاهم نامه همکاری مشترک، قرارگاه خاتم الانبیاء زمینه های تحقیقاتی مورد نظر خود را به واحد تهران شمال ارائه نماید و واحد تهران شمال آنها را در قالب طرح های پژوهشی و پایان نامه های تحصیلات تکمیلی، زیر نظر استادان و متخصصان هر حوزه عملیاتی نماید. همچنین ارسال طرح های پژوهشی انجام شده توسط اساتید واحد تهران شمال در مقیاس های مختلف برای قرارگاه خاتم الانببا جهت بررسی و حمایت در دستور کار قرار گرفت.

در پایان مقرر شد در جلسات آینده تفاهم نامه همکاری مورد نظر تدوین و به امضاء طرفین برسد تا تمامی همکاری های مشترک در قالب آن تفاهم نامه انجام پذیرد. همچنین مقرر شد کارگروه های تخصصی مشترک با حضور نمایندگان دو طرف تشکیل شده و همکاری بلند مدت دو طرف در قالب پروژه های تعریف شده در کارگروه های مذکور ادامه یابد.