پیام ریاست واحد تهران شمال به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

ماه مهر، ماه تبلور حیات و بالندگی و تقارن آن با ایام سوگواری محرم و هفته گرامیداشت دفاع مقدس بر دانشگاهیان گرامی باد

۰۱ مهر ۱۳۹۸ | ۱۹:۳۳ کد : ۷۸۹۲ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری

پیام تبریک رئیس واحد تهران شمال به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و هفته دفاع مقدس

به نام خدا

چقدر زیباست شوق استادی که بی تاب است برای سیرابی تشنه کامان و قوه فطرت خداجوی وکمال طلب دانشجویان و دانش آموزان  در میل به دانایی و توانایی.

ماه مهر ماه تبلور حیات و بالندگی است، تقارن این ماه با ایام سوگواری محرم معنویت را به کمال رسانده، انگاری عشق تمامی طالبان علم و دانایی به شیوه­ای بسیار بدیع تنظیم و نگارش شده است، آموزش هر آن چه که برای آدمیت لازم است، نسخه ای اصیل و ناب آن در مکتب خانه سیدالشهدا تدریس می شود.

در آنجا  قله عقلانیت همراه با عرفان و امتزاج دین و زندگی است، باید در برابر خداوند متعال خاضعانه و خاشعانه سجده گذاشت از این سفره پربرکت و کامل، که برای ولایت مداران مکتب علوی همه نیکی ها در اوج است.

راستی که بسیاری از شاگرد اولی­ها که از این سرمشق، زیبا نوشتند و اثر ماندگاری گذاشتند همین نزیک های ما زیست کردند، رزمندگان اسلام در طول انقلاب اسلامی و خصوصاً در عرصه دفاع مقدس نمونه بارز شاگرد اولی­ها بودند. صدها هزار نفر از این همکلاسی­های زرنگ و باهوش، همان هایی بودند که در کلاس­های درس چه با مزاح و خنده و چه با حجب و کم رویی، در یک ویژگی ناب همدیگر را پیدا کرده بودند و آن مهر بود، مهر به خدا، مهر به ولایت، مهر به خانواده و مهر به مردم.

آغاز ماه مهر را به همکاران گرامی، اساتید معزز و دانشجویان عزیز تبریک می گویم و امیدواریم که کلام ما، کلاس ما و دانشگاه و جامعه ما غرق در مهر و بندگی باشد.

حمیدرضا خالدی – مهرماه هزار و سیصد و نود هشت