بیانیه بسیج اساتید واحد تهران شمال در خصوص گرامیداشت هفته دفاع مقدس

۰۲ مهر ۱۳۹۸ | ۱۸:۱۰ کد : ۷۹۰۰ اخبار و رویدادها اطلاعیه ها اخبار تصویری
بی شک یکی از ثمرات دفاع مقدس فرهنگ‌سازی و تعلیم سبک زندگی عزتمندانه است

بسم الله الرحمن الرحیم

دفاع مقدس تجلی مقام عبودیت ، ایثار و معنویت ، اوج شکوفایی تمام مراتب والای انسانیت و سر نهادن به اراده خالق هستی است. همان پدیده ای که ولایتمداری و جانفشانی ، تأسی به سید و سالار شهیدان و دلدادگی به ذات لایزال الهی در تک تک صحنه های عاشقانه ی آن جلوه گر است.

خالقان و حماسه‌آفرینان دفاع مقدس باصلابت و اراده پولادین و نور ایمان، رهنورد راه مقدسی شدند که پاداش آن جاودانگی و بقاء بود و نشان دادند که سرنوشت هر ملتی به دست خود اوست.

بی شک یکی از ثمرات دفاع مقدس فرهنگ‌سازی و تعلیم سبک زندگی عزتمندانه است. فرهنگ ایثار و شهادت ، فرهنگ سر فرود نیاوردن در مقابل ظلم و استبداد و فرهنگ آزادگی و حریت. آنسان که ارباب بی کفن رزمندگان، حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) به لشکر دشمن فرمودند : اگر دین ندارید ، آزاده باشید...

اگر امروز با الهام گرفتن از پیغام عاشورای ابا عبدالله الحسین (ع) و یاران با وفای آن حضرت و به دنبال آن رشادت های جوانان این مرز و بوم در هشت سال دفاع مقدس، از جوان و نوجوان تا پیر و کهنسال این ملت برای خداجویی، خداخواهی، خداباوری و خدامحوری در قول و عمل به مصداق کل ارض کربلا و کل یوم عاشورا... به آن پیام جاودانه تمسک می‌جویند، ثمره‌ای است که شهدای آن، امروز الگوی عملی و اسوه جوانان این ملت و دیگر ملت‌ها هستند. شهدایی که زندگینامه سراسر نور و معرفت آنان ملجأی برای انس و ارتباط و حاجت طلبی اقشار مختلف مردم و مزار مطهرشان زیارتگاه معنوی و مقدس همه ارادتمندان است.

کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، ضمن آرزوی علو درجات برای امام راحل «قدس سره» و شهدای انقلاب ، دفاع مقدس و مدافعان حرم؛ هفته گرامیداشت دفاع مقدس را که مقارن با ایام گرامیداشت  مقام اسوه ایثار و رشادت ، حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و دلیر مردان کربلا است و موجب مجد و عظمت و اقتدار ایران اسلامی گردید؛ به همه پدران و مادران، همسران و فرزندان شهدا و جانبازان، آزادگان، رزمندگان، دانشجویان ، اساتید و رهپویان راه شهیدان و همه ارادتمندان و ملت اسلامی ایران و مستضعفان جهان عموماً  و به ولی‌فقیه و رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی ایران حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) خصوصاً تبریک عرض نموده و همگان را به درس‌آموزی از عزت‌آفرینی و افتخارات و دست آوردهای این حماسه عظیم فرا می‌خواند.

والسلام علی من اتبع الهدی

بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال